ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Μαρτίου

Η επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων που αφορούν τις εντός έδρας αναμετρήσειε των πρωταθλητών Ελλάδας για τον προσεχή μήνα. 

 

Την στιγμή όπου η φετινή σεζόν μπαίνει στη πιο κρίσιμη ευθεία για τον μπασκετικό Ολυμπιακό η επίσημη ιστοσελίδα της πειραίκής ΚΑΕ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων που αφορούν τις εντός έδρας αναμετρήσεις για τον μήνα Μάρτιο

Αναλυτικά:

«Η Διεύθυνση των εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της θα διατίθενται  μέσω του  INTERNET από το www.olympiacosbc.gr,  μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 και τέλος από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ, τα εισιτήρια για όλους τους Αγώνες του μηνός Μαρτίου.

Οι αγώνες είναι οι ακόλουθοι:

05/03/2017    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ  (17:00)

10/03/2017    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – DARUSSAFAKA DOGUS (21:45)

17/03/2017    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – GALATASARAY ODEABANK (21:00)

19/03/2017    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES (17:30)

24/03/2017    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – REAL MADRID (21:00)

Η διάθεση των εισιτηρίων για τους παραπάνω αγώνες θα ξεκινήσει από την Τρίτη 28/02/2017  και ώρα 10:00.

Για τον καθένα από τους παραπάνω αγώνες θα βγαίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ  καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους Ευρωπαϊκους και μόνο αγώνες της ομάδας μας, θα πρέπει να έχουν την «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ».  Θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξολοκλήρου στο ταμείο του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ» από τα εκδοτήρια της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων), από το γραφείο του τμήματος μελών / φιλάθλων του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που βρίσκεται στο στάδιο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (κάτω από την θύρα 19 – Εμπορική Στοά),  μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο http://buy.tickethour.com/osfp-www/showProductList.html, καθώς επίσης και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ» μπορείτε να καλείτε στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button