ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε κεντρικό φορέα τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Στην απόφαση να υπάρξει κοινή πλεύση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League προχώρησαν οι ομάδες στις εργασίες της τηλεδιάσκεψης.

Με σημαντικά νέα ζητήματα ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη που έγινε στη Super League, με θέμα συζήτησης τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.
Οι ομάδες αποφάσισαν να υπάρξει κοινή πλεύση σε αυτό το κομμάτι και παράλληλα δημιουργήθηκε Επιτροπή για να μιλήσει με NOVA και ΟΤΕ για τα τηλεοτπικά δικαιώματα.

Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στην Επιτροπή, μαζί με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Απόλλων Σμύρνης.

Η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει τα εξής:
«Tο Δ.Σ. εξέφρασε τη βούληση να προχωρήσει στη δημιουργία κεντρικού φορέα διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League, με τη ρητή επιφύλαξη υφιστάμενων συμβατικών υποχρεώσεων συγκεκριμένων ομάδων.
Επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο Δ.Σ. και τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα εκκινήσει διαπραγματεύσεις για την Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων με όλους τους διαθέσιμους παρόχους, για όλες τις μορφές συναφών τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Eγκρίθηκε ομόφωνα η συνεργασία με την εταιρεία VEO Technologies ApS για την προμήθεια τεχνικού εξοπλισμού για την τεχνική υποστήριξη (technical filming) προπονήσεων και αγώνων των ομάδων υποδομών. Η χρηματοδότηση της απόκτησης του εξοπλισμού θα υλοποιηθεί από τη Super League, σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης απόδοσης ποσοστού από το στοίχημα».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button