ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σχινάς: «Μ’ έχει εξαιρέσει ο κύριος Γιαννακόπουλος!»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός παρουσιάστηκε ο διεθνής διαιτητής Χρυσόστομος Σχινάς αναφερόμενος στους λόγους για τους οποίους έχει εξαιρεθεί από τους αγώνες του Παναθηναϊκού.

Σε αποκάλυψη μεγατόνων, η οποία θα προκαλέσει πάταγο προχώρησε δημόσια ο
Χρυσόστομου Σχινά στον Sport24 Radio 103,3.

Ο διεθνής διαιτητής μιλώντας για το θέμα του μπάσκετ και γιατί δεν σφυρίζει τον Παναθηναϊκό από το 2017 ήταν αποκαλυπτικός και ιδιαίτερα απολαυστικός:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σταμάτησα να παίζω τον Παναθηναϊκό το 2017, γιατί δυστυχώς με έχει εξαιρέσει ο κύριος Γιαννακόπουλος. Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν γίνεται να λες ότι δεν γίνεται να εξαιρείς διαιτητές και εσύ να εξαιρείς» ήταν τα λόγια του διεθνή διαιτητή.

Συνέχισε τονίζοντας: «Εμένα ήταν μία υπόθεση όπου κινήθηκα νομικά για κάποια πράγματα που αναφέρθηκαν για εμένα και ακολούθησα την δικαστική οδό, με αποτέλεσμα να υπάρξει η εξαίρεσή μου».

Όταν ρωτήθηκε ο 49χρονος διαιτητής γατί δεν ζήτησε να αλλάξει αυτή η κατάσταση, απάντησε: «Υπάρχει μία απόφαση και σέβομαι τους θεσμούς. Το μπάσκετ δεν είναι το μόνο πράγμα που ασχολούμαι στην ζωή. Έχω άλλα εννέα πράγματα στην ζωή μου, δεν πρόκειται να ζητήσω κάτι. Έχει ακολουθηθεί η δικαστική οδός, έχουν βγει κάποιες αποφάσεις τις οποίες δεν πρόκειται να αναφέρω, καθώς βρίσκονται σε αρχικό στάδιο».

Μ ειδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε εμείς να δούμε πώς θα αντιδράσουν και τί θα … εφεύρουν οι … εκλεκτοί του … Φάρου!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button