ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάσα αλάνι για πάντα στο Λιμάνι

Ένα δυνατό δώρο των προέδρων της ΚΑΕ για τον κόσμο του Θρύλου. Τη δεύτερη ημέρα του 2023 «έσκασε» το μπαμ! Θα είναι, όμως, το μοναδικό; Σάσα αλάνι για πάντα στο Λιμάνι.

Ο Θρύλος «έδεσε» τον Σάσα

Αν και το 2022 έκλεισε ιδανικά για τον Ολυμπιακό, το ίδιο δυνατά μπήκε και το 2023. Καθώς στις 2 Ιανουαρίου η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δημοσιοποίησε την επέκταση του συμβολαίου του Σάσα Βεζένκοφ με το Θρύλο! Λοιπόν, μια είδηση που ήχησε μελωδικά στα αυτιά των οπαδών των «ερυθρολεύκων». Ο MVP της ομάδας και πολυτιμότερος στην Euroleague για τον Νοέμβριο, θα φορά τη φανέλα της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας ως το 2025.

Δηλαδή για ένα επιπλέον χρόνο από ό,τι προέβλεπε το τωρινό του συμβόλαιο. Επίσης, η επέκταση του συμβολαίου του 27χρονου φόργουορντ με τον Ολυμπιακό προβλέπει και αυξημένες αποδοχές για τον παίκτη. Όπως και μεγαλύτερο NBA out για τα δύο προσεχή καλοκαίρι. Αν και οι όροι δεν έχουν καμία σημασία, η ουσία παραέχει!

Για πάντα στο Λιμάνι

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, η πολιτική της διοίκησης του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει. Διότι έχει συμβεί πολλάκις κάτι ανάλογο. Δηλαδή κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου η πρόωρη επέκταση της συνεργασίας με τους παίκτες που θέλει να κρατήσει η ομάδα. Έγινε με τον Παπανικολάου, τον ΜακΚίσικ, τον Φαλ και τώρα τον Βεζένκοφ. Εξάλλου, αυτές οι κινήσεις είναι μήνυμα επιβράβευσης της ομάδας στους παίκτες, αλλά και ένδειξη πώς ο Θρύλος «χτίζει» το μέλλον του και όχι μόνο το παρόν του.

Ωστόσο, η επέκταση του Σάσα είναι πολύ δυνατή κίνηση. Διότι ο Ολυμπιακός θα έχει στο ρόστερ του, τουλάχιστον ως το 2025, τον καλύτερο φόργουορντ στην Ευρώπη. Μην ξεχνάμε πώς πέρσι ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης! Έχει δεθεί με τον Ολυμπιακό. Οπότε τί καλύτερο… Σάσα αλάνι για πάντα στο Λιμάνι.

Υ.Γ. Το προαίσθημα μου, πάντως, «λέει» πώς ήταν μόνο η αρχή… Θα έχει και συνέχεια!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button