ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σας έχει κάνει μεγάλη ΖΗΜΙΑ ο Ολυμπιακός

Τρομερό να διαβάζεις από αυτούς που κάνουν μια ζωή το άσπρο-μαύρο, πώς οι πρωταθλητές ξεπουλάνε!

Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε; Αλλά από την άλλη, ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει! Ακόμα και να είναι τσακωμένος με την αλήθεια. Αυτός που έχει μάθει να κάνει το άσπρο-μαύρο, να θέλει να παραποιήσει την πραγματικότητα. Εξάλλου, δεν έχει μάθε να κάνει κάτι άλλο. Παρά μόνο να ψάχνει κάτι που να αφορά τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, για να βγάλει… χολή.

Να γράφουν πως ξεπουλάει ο Ολυμπιακός και πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης «ρευστοποιεί τάχιστα την πιο δυνατή ομάδα που έφτιαξε ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια». Τί άλλο θα διαβάσουμε σε αυτή τη χώρα;

Αυτό μάλλον θέλουν τα παιδιά να διαβάσουν τα αφεντικά τους! Μπας και χαρούν λίγο. Το χειρότερο δεν είναι αυτό! Το χειρότερο είναι πώς υπάρχουν Ολυμπιακοί που τους πιστεύουν και αρχίσουν να τα… χώνουν στη διοίκηση για τις αποχωρήσεις. Για να τα βάλουμε, όμως, κάτω και να δούμε πώς έχουν τα πράγματα.

Ποιόν ξεπούλησε ο Ολυμπιακός; Τον Ομάρ που έμεινε ελεύθερος γιατί ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του; Γιατί του έγινε μια πρόταση με παραπάνω χρήματα και οι «ερυθρόλευκοι» έκριναν πώς η δική τους πρόταση για ανανέωση ήταν ικανοποιητική;

Ή μήπως ξεπούλησε τον Τσιμίκα για τον οποίο έδειξε ενδιαφέρον η Λίβερπουλ. Όταν έγινε η μεταγραφή, ήταν η εν ενεργεία πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης! Ξεπούλημα είναι αυτό; Να σου ζητήσει έναν παίκτη, ένα από τα σπουδαιότερα κλαμπ στον πλανήτη. Με τον παίκτη να βλέπει πώς έχει μπροστά του μια τεράστια ευκαιρία. Ξεπούλημα λέγεται αυτό;

Πάμε και στην υπόθεση Γκιλιέρμε. Ποιόν ξεπουλά ο Ολυμπιακός; Δεν έκανε απανωτές προτάσεις στον Βραζιλιάνο για ανανέωση; Ή μήπως μπορεί μια ελληνική ομάδα να δώσει καθαρά χρήματα σε παίκτη, στο συμβόλαιο, σε αυτές τις εποχές, ποσά πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο; Μα ο παίκτης συμφώνησε με την Αλ Σαντ γιατί που προσέφερε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Άρα ποιον ξεπουλά ο Ολυμπιακός; Ας μας απαντήσουν με ντοκουμέντα οι… υπάλληλοι και όχι με «θεωρίες».

Και από την άλλη… Ο Ολυμπιακός έδωσε συμβόλαιο 1,4 εκ. ευρώ στον Ραφίνια. Έναν παίκτη που ως το καλοκαίρι του 2019 ήταν στην Μπάγερν Μονάχου! Έναν παίκτη που γύρισε για ένα χρόνο στη Βραζιλία, στη Φλαμένγκο, και σάρωσε τους τίτλους, κατακτώντας 5 σε ένα χρόνο. Δεν έδωσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας δύο εκατομμύρια ευρώ στην Μπράγκα για τη μεταγραφή του Χασάν; Αλλά αυτά δεν μετράνε για όσους έχουν εμπάθεια.

Το σίγουρο είναι ένα. Σας έχει κάνει πολύ μεγάλη ΖΗΜΙΑ ο Ολυμπιακός! Ειδικά φέτος που πήρε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Μεγάλος ο πόνος τους… Δεν μπορούν να το χωνέψουν. Μην ανησυχείτε. Πάλι θα σας γλεντήσει ο Θρύλος εκεί που πρέπει. Στον αγωνιστικό χώρο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button