ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάρωσε τα βραβεία ο Θρύλος στην εκδήλωση της Ένωσης Παλαιμάχων Πειραιά

Ο Πειραιάς είναι ξακουστός για το ποδόσφαιρό του, το οποίο ξεχωρίζει από εκείνο της Αθήνας καθώς εξακολουθεί να έχει τον ρομαντισμό αλλοτινών εποχών.

Από τις ερασιτεχνικές ομάδες, από τις ακαδημίες των πειραϊκών σωματείων αναδείχθηκαν στο παρελθόν ποδοσφαιριστές που έφτασαν να κάνουν πρωταθλητισμό.

Κορωνίδα όλων των συλλόγων του Πειραιά είναι ο Ολυμπιακός, που είχε και την… τιμητική του στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας της Ένωσης Παλαιμάχων της πόλης που γέννησε τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο!

Αρχικά, και παρότι επρόκειτο για εκδήλωση της Ένωσης Παλαιμάχων δεν θα μπορούσε να λείπει η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια κυριαρχεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και προσφέρει πολλούς νέους ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα που ήδη κάνουν πρωταθλητισμό, όπως ο Ρέτσος, ο Μανθάτης, ο Ανδρούτσος, ο Νικολάου, ο Χουτεσιώτης.

Την Ακαδημία εκπροσώπησε ο Διευθυντής της κ. Ελευθεριάδης και ο προπονητής της Κ-20 Βασίλης Βούζας μαζί με πολλούς από τους νέους παίκτες, όπως ο Βρουσάι, ο Τόλι και άλλοι.

Από την Ένωση βραβεύτηκε και η ομάδα βόλεϊ ανδρών που το Σάββατο κατέκτησε το Λιγκ Καπ, με επικεφαλής τον Λευτέρη Χρυσοφάκη, τον τεχνικό της ομάδας Σλόμπονταν Μπόσκαν και τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της έκδήλωσης, το Redaroume είχε μία συνομιλία με τον Σλόμπονταν Μπόσκαν, ο οποίος, πάντα χαμογελαστός και προσγειωμένος μίλησε για τους στόχους που έχει η ομάδα μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ ξεκαθαρίζοντας πως… απομένουν δύο κατακτήσεις για μία επιτυχημένη σεζόν, με το Κύπελλο Ελλάδος να βρίσκεται, χρονικά, σε πρώτο πλάνο και κατόπιν η επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Στόχοι που ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει όσο τίποτα άλλο και, φυσικά, μπορεί να τα καταφέρει!

Τέλος, δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού από την εκδήλωση οι οποίοι βραβεύτηκαν από την Ένωση Παλαιμάχων Πειραιά. Όμως ακόμη και μετά την βράβευσή τους, ο Γενικός Γραμματέας των ερυθρόλευκων Βετεράνων και οι ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο Μπάμπης Σταυρόπουλος και μέλη του Δ.Σ. παρέμειναν στο βήμα για να βραβεύσουν με την σειρά τους την Ένωση Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πειραιά.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button