Σαν Ολυμπιακός

Ραντεβού με την πρόκριση στα πλέι ο φ του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπασακ Σεχιρ στις 21.30 στο κατάμεστο Καραϊσκακη.
Οι Πειραιώτες έχουν το αβαντάζ του 1-0 στο πρώτο παιχνίδι , αλλά δεν εφησυχάζουν λεπτό με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει την ομάδα του σαν να μην υπάρχει η αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης. Ο Πορτογάλος δεν θα αλλάξει πράγματα σε σχέση με το προ εβδομάδος παιχνίδι αλλά υπάρχουν πράγματα που θέλει οι παίκτες του να προσέξουν.
Από την άλλη , οι Τούρκοι που έμειναν εντυπωσιασμένοι απο το Καραϊσκάκη, έρχονται υποψιασμένοι και αποφασισμένοι στο Καραϊσκάκη για να κάνουν τη ζημιά ,οπως δήλωσαν τόσο ο προπονητής τους Οκαν Μπουρούκ, που είναι τιμωρημένος, όσο και ο Αρντά Τουράν.
Διαιτητής του αγώνα ο Σκωτσέζος Μάντεν.