ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Redaroume POLL: Μαρίνα ή Μπλέτσας – Τα αποτελέσματα

Αφορμή για τη συγκεκριμένη ψηφοφορία, όπως ασφαλώς θα καταλάβατε δεν έχει να κάνει με τίποτα άλλο παρά με τα πρωταθλήματα που άλλοι μετρούν στα… δάχτυλα του ενός χεριού! Στους τίτλους που μετά βίας μπορεί να χρησιμοποιήσουν και δεύτερο χέρι!

Η Μαρίνα και ο Σπύρος είναι δύο πάρα πολύ αγαπημένα πρόσωπα τα οποία υπηρετούν τον Ολυμπιακό από το πόστο του μεταφραστή στο ποδόσφαιρο – για την Μαρίνα – και του φροντιστή στο ερυθρόλευκο βόλεϊ – για τον Σπύρο. Όπως αντιλαμβάνεσθε και όπως το βρήκατε, νικητής είναι ο Σπύρος είναι ο νικητής, αλλά όλοι γνωρίζουν τον λόγο, αφού είναι πολύ περισσότερα χρόνια στην ομάδα.

Διάθεση να “μειώσουμε” κανέναν δεν υπάρχει, αλλά δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε, αφού ποιος μας εγγυάται ότι κάποια στιγμή η Μαρίνα μπορεί να βρεθεί και πρωτοπόρος, ξεπερνώντας τον Σπύρο! Για τον Ολυμπιακό μιλάμε. Τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της χώρας!

Η Μαρίνα μας μετράει 12 πρωταθλήματα και 6 Κύπελλα, ήτοι 18 συνολικά και ο Σπύρος, με τα περισσότερα χρόνια στην ομάδα βόλεϊ, μετρά 15 πρωταθλήματα και 13 Κύπελλα, ήτοι 28 τίτλους! Και ναι, το ευχόμαστε, η Μαρίνα να τον ξεπεράσει!!!

Έτσι για την ιστορία, ο ΠΑΟΚ έχει τρία στο ποδόσφαιρο και τρία στο βόλεϊ. Εφτά κύπελλα στο ποδόσφαιρο και τρία στο βόλεϊ. 16 συνολικά στα δύο σπορ που μετράμε! Ούτε τη Μαρίνα δεν φτάνουν αν τους αθροίσουμε, για να μην πούμε για τον Σπύρο!!!

Άλοοι λοιπόν μετρούν στα δάχτυλα τίτλους, εμείς τα μετράμε με πιστούς στρατιώτες του Θρύλου!

Αυτή είναι η αλήθεια!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button