Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ραζνάτοβιτς αποθεώνει Σπανούλη

 

Επαινετικά σχόλια για τον Βασίλη Σπανούλη αφιέρωσε ο ατζέντης του αρχηγού του Ολυμπιακού Μίσκο Ρασνάτοβιτς.

Στην εκτίμηση ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα μπορούσε την δεδομένη χρονική στιγμή να  αμείβεται ετήσίως με το ποσό των 70-80 εκατ., δολλαρίων, εάν είχε αποφασίσει να παραμείνει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ προχώρησε ο Μίσκο Ρασνάτοβιτς!

Ο πασίγνωστος Σέρβος ατζέντης του αρχηγού του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «sportklub.rs» αφιέρωσε διθυραμβικά σχόλια για τον πελάτη του, τονίζοντας ότι αν ο Σπανούλης έμενε στο ΝΒΑ, τώρα θα ήταν ένας από τους σημαντικότερους αστέρες στο πιο θεαματικό πρωτάθλημα του κοσμου:

«Ο Σπανούλης δεν ήθελε να περιμένει. Ήρθε στο ΝΒΑ μετά το Παγκόσμιο του 2006, όταν και «διέλυσε» τον Κρις Πολ. Η Ελλάδα κέρδισε την Αμερική και ο Σπανούλης ήρθε με τη στάση “Εγώ είμαι αυτός, εγώ πρέπει να παίξω». Αυτό το απέδειξε στην προπόνηση, αλλά το ΝΒΑ έχει τους δικούς του κανόνες, θα πρέπει να συνηθίσεις στο πρωτάθλημα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μίσκο Ρασνάτοβιτς, για να προσθέσει:

«Δεν έπαιξε πολύ, δεν ήθελε να μείνει άλλον έναν χρόνο στο ΝΒΑ και γύρισε στην Ευρώπη. Αυτό που έχει τώρα είναι καλό με τον Ολυμπιακό έχει κερδίσει όλα όσα μπορούσε να κερδίσει, αρκετές φορές, αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ εάν τώρα ο Σπανούλης θα μπορούσε να είχε ένα συμβόλαιο της τάξεως των 70-80 εκατομμυρίων δολαρίων. Αν είχε την υπομονή, είμαι σίγουρος πως θα το είχε».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button