ΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Υπομονή τέλος!”

0c404ba18a79cfdbf97fba0f170738c7_XLΕίναι αλήθεια ότι με αυτά που βλέπει και ακούει ο κόσμος του Ολυμπιακού πραγματικά “βράζει”. Οι επιθέσεις εναντίον του Θρύλου και του διοικητικού ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη συνεχίζονται, με το σύνδεσμο της Θύρας 7  να βγάζει μία ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση  αναφέροντας πως η υπομονή του κόσμου της ομάδας εξαντλήθηκε. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Επειδή κάποιοι στο τέλος θα θεωρήσουν την σιωπή μας αδυναμία, θέλουμε να κάνουμε μια ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ προειδοποίηση προς όλους. Όταν έρθει η ώρα να μιλήσει ο λαός του Ολυμπιακού, θα είναι πια αργά για εσάς.

Ο κόσμος μας, η ομάδα μας, οι άνθρωποι της ομάδας μας, δέχονται καθημερινά μια επίθεση από σκοτεινά κέντρα συμφερόντων που έχει ξεπεράσει τα όρια και κάθε λογική.

Τελευταίο κρούσμα ο Τριανταφυλλόπουλος που μπήκε και αυτός στην σειρά όλων των “δημοσιογράφων” και των ΜΜΕ που χτυπάνε καθημερινά, με βρώμικο τρόπο, τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και μαζί όλη την Ολυμπιακή Οικογένεια.

Ξέρουμε ότι θα είναι καλύτερα για σας να μην υπάρχει Μαρινάκης, αλλά δε θα σας κάνει το χατίρι.

Ειδικά ο “κατακίτρινος Μάκης”, που έχει απαξιωθεί από όλη την κοινωνία καλά θα κάνει να μην ξαναπιάσει στο στόμα του τον Ολυμπιακό.

Αφού τελικά δεν υπάρχει κράτος, ίσως ήρθε η ώρα να προστατέψουμε εμείς την ομάδα που αγαπάμε και δεν θα αρέσει σε κανέναν σας.

Υπομονή, τέλος”.

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close