ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Το Κύπελλο είναι ένας αγώνας”

Με πολύ καλό μάτι βλέπει ο Χάρης Παυλίδης το γεγονός πως στην ζωή των αθλητριών του πόλο μπήκε και ο θεσμός του Κυπέλλου καθώς ήταν επιθυμία ετών. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως ο στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτησή του και παραδέχθηκε πως όλα μπορούν να γίνουν σε ένα παιχνίδι για να καταλήξει πως δεν υπάρχει κανένα φαβορί για αυτό το λόγο.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, στην τοποθέτηση του ανέφερε τα εξής: «Είναι πολύ σημαντικό που πλέον υπάρχει και Κύπελλο στο πόλο Γυναικών. Είναι κάτι που το ζητούσαμε χρόνια. Τελικά γίνεται για πρώτη φορά φέτος στο Καρπενήσι, μια πολύ ωραία πόλη. Εμείς έχουμε ξανά έρθει για τουρνουά. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι ότι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό πόλο βρίσκεται εδώ. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο Final 4. Οργανωτικά, καθώς έχω ξαναδεί αγώνες εδώ, σίγουρα θα είναι πετυχημένο ελπίζω να είναι πετυχημένο και αγωνιστικά».

Σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει διαφορά από τις άλλες ομάδες τόνισε: «Το Κύπελλο είναι ένας αγώνας. Όλα γίνονται. Δεν είναι play off στις τρεις νίκες που η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει. Στο Κύπελλο είναι ένας τελικός και όλα παίζουν ρόλο, πως θα σηκωθούν οι κοπέλες, πως θα είναι, αν είναι πρωί, αν είναι βράδυ, αν έχουνε όρεξη, αν είναι καλά ψυχολογικά. Όλα γίνονται σε ένα παιχνίδι. Για εμένα ξεκινάει στο 50-50. Δεν υπάρχει κανένα φαβορί γιατί όπως ξαναλέω είναι ένα παιχνίδι. Αν ήταν μια σειρά παιχνιδιών σίγουρα θα έλεγα ότι η ομάδα μου έχει προβάδισμα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button