ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Θα κοιμόμαστε σε ξεχωριστά δωμάτια”

Πριν λίγες ημέρες ήρθε στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας Σπανούλη  με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να μιλάει στο Star  και την εκπομπή “Η φωλιά των Κου-κου”  για το μέλλον, σχολιάζοντας  ότι  με την σύζυγο του  θα κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Έκτο. Οι κόρες και οι γιοι μας είναι 3-3. Ισοπαλία, το λήγουμε. Όλα καλά πήγαν στην γέννα. Η Ολυμπία γέννησε με καισαρική. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα. Είναι πολύ ωραίο. Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει αυτή την κατάσταση. Εγώ είμαι ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Σταματάμε. Δεν υπάρχει ούτε παράταση, ούτε τίποτα. Τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια. Μας αρέσουν τα παιδιά, μας αρέσει η μεγάλη οικογένεια. Δόξα τω Θεώ να είμαστε καλά να έχουν υγεία τα παιδιά και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε να γίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία. Τον επόμενο τίτλο εννοείται θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο. Το δωμάτιο δεν είναι έτοιμο. Κάτι έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει».

Για το αν θα ασχοληθεί κάποια από τα παιδιά με το μπάσκετ: «Ό,τι θέλει κάθε παιδί. Το κάθε παιδί μας θα ακολουθήσει τον δρόμο του, ό,τι αγαπάει και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα. Υγεία εύχομαι σε όλο τον κόσμο, αγάπη και υπομονή σε ό,τι δεν έρχεται όπως θέλουμε, υπομονή για να το διορθώσουμε».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button