ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τέλος καλό, όλα καλά”! (vid)

Χαμογελαστός και ιδιαίτερα ευδιάθετος βγήκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης λίγο πριν τις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής από τα γραφεία της Arcadia μαζί με τους Προέδρους του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο λόγος του χαμόγελου, ποιος άλλος, από την παραμονή του στο μεγάλο λιμάνι καθώς το big deal επιτεύχθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές και έτσι ο Μάντζαρης είναι “δεμένος” στο Λιμάνι για τα επόμενα τρία χρόνια!

Κατά την έξοδό του και μετά την συμφωνία, ο άσσος των ερυθρολεύκων δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του και την ικανοποίησή του από την έκβαση των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως ήταν μία κοινή επιθυμία και από τις δύο πλευρές η παραμονή του στο λιμάνι!

Δείτε τις δηλώσεις του Βαγγέλη:

“Είχαμε πει, ήταν επιθυμία και από τις δύο πλευρές να συνεχίσουμε μαζί. Έχω περάσει έξι χρόνια στην ομάδα. Απ’ την αρχή έδειξαν οι Πρόεδροι πως ήθελαν να μείνω, ήθελα να μείνω και εγώ… Ήταν μια επιθυμία που έγινε πραγματικότητα. Φέτος η χρονιά μας ήταν μια παρένθεση, από άποψη τίτλων, αλλά τώρα βάζουμε πλώρη για μία καινούρια αρχή”.

Σχετικά με την εμπλοκή του Παναθηναϊκού και πόσο δύσκολη ήταν η βδομάδα που πέρασε:

“Ήταν από τις πιο δύσκολες βδομάδες που έχω ζήσει. Τέλος καλό όλα καλά, είμαστε όλοι χαρούμενοι και τα βάσανα τελείωσαν”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button