ΜΠΑΣΚΕΤ

“Ψαλίδι” ύψους 70% ο μεγάλος χορηγός της Basket League

Βλέπετε σε τι κατάσταση έχει έρθει το ελληνικό πρωτάθλημα και η Α1 με την απουσία του Ολυμπιακού. Το προϊόν έχει υποβαθμιστεί, ο ανταγωνισμός έχει μειωθεί, η ποιότητα έχει πέσει, δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, οι χορηγοί προτείνουν μειώσεις, ενώ παραμένει άγνωστο το τοπίο για τα τηλεοπτικά. Δεν είναι υπερβολή πως η Basket League βρίσκεται στα όρια της… διάλυσης. Ο Ήφαιστος και το Ρέθυμνο έχουν ήδη αποχωρήσει από τη Λίγκα, η Λάρισα βρίσκεται σε αδιέξοδο , ενώ τα προβλήματα όλο και μεγαλώνουν για τον Άρη.

Η ΕΚΟ, λοιπόν, ο μεγάλος χορηγός της Basket League, ο οποίος την τελευταία στιγμή πέρσι… έσωσε τη διοργάνωση, ενημέρωσε για τις διαθέσεις της. Πρότεινε “ψαλίδι” ύψους 70% (από 1.000.000 ευρώ στα 300 χιλιάρικα) για να συνεχίσει να στηρίζει τη διοργάνωση. Οι άνθρωποι του ΕΣΑΚΕ απάντησαν αρνητικά και πλέον θα ψάξουν νέο μεγάλο χορηγό. Η ΕΚΟ, πάντως, θα παραμείνει ως χορηγός στη Λίγκα, αλλά με μικρή συμμετοχή.

Πλέον, στον ΕΣΑΚΕ βρίσκονται στην αναζήτηση νέου μεγάλου χορηγού, αλλά η κατάσταση είναι ζόρικη. Πέρα από το γεγονός πως δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το προϊόν, βρισκόμαστε και στην εποχή της πανδημίας, με αποτέλεσμα οι περισσότερες εταιρίες-επιχειρήσεις να είναι διστακτικές στο να επενδύσουν. Είναι δεδομένο πως και να βρεθεί νέος χορηγός, θα δώσει… ψίχουλα.

Για αυτόν τον λόγο, υπάρχουν άνθρωποι στον ΕΣΑΚΕ, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν λύση και παράλληλα να πείσουν τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην Α1. Γιατί με αυτόν τον τρόπο η Basket League θα γίνει περισσότερο θελκτική τόσο για τους χορηγούς, όσο και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Οι “ερυθρόλευκοι”, πάντως, συνεχίζουν να επιμένουν πως δεν τους απασχολεί η πρώτη κατηγορία, τονίζοντας πως φτιάχνουν την Αναπτυξιακή για την Α2.

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close