ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ολυμπιακός και Μπάρτσα, μία ομάδα”

Ολυμπιακός και UNICEF βρίσκονται μαζί, χέρι χέρι από το 2013 με τους πρωταθλητές Ελλάδος να έχουν προσφέρει τα μέγιστα και βοηθώντας εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αυτή τη φορά έχει στο πλευρό του και την Μπαρτσελόνα σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα και καλεί τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στο πλευρό της TEAM UNICEF, με έναν απλό τρόπο, την αποστολή ενός μηνύματος:

Αναλυτικά το κείμενο όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα θα έρθουν αντιμέτωποι στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» στα πλαίσια των ομίλων του UEFA Champions League μόνο για 90 λεπτά, καθώς εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου τους ενώνει το σημαντικό έργο των δύο Συλλόγων μέσω της συνεργασίας τους με την UNICEF, για την υγεία και την ασφάλεια παιδιών σε όλο το κόσμο. Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια, ώστε να στηρίξουν την UNICEF στο πολύ σημαντικό έργο που κάνει για όλα εκείνα τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και κίνδυνο.

Ο Θρύλος από το 2013 στηρίζει τις προσπάθειες της UNICEF και μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει ώστε να εμβολιαστούν εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά σε Ελλάδα και εξωτερικό και αντίστοιχα να εκπαιδευτούν χιλιάδες εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Παράλληλα από φέτος συμβάλλει και στη μεγάλη εκστρατεία της UNICEF για την επιβίωση νεογέννητων μωρών και την διασφάλιση της απαραίτητης τροφής και υγειονομικής φροντίδας στα πρώτα στάδια της ζωής τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button