ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ολοι Κοντά και ενωμένοι “

Για μία διαρκή “μάχη” στην οποία ο κόσμος του Ολυμπιακού  θα πρέπει να είναι τεράστιος αρωγός με παρουσία και φωνή στο γήπεδο, έκανε λόγο ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη του στη Nova.

Με τον έμπειρο κόουτς να τονίζει πως: “Ανέκαθεν το Καραϊσκάκης ήταν ένα γήπεδο στο οποίο ο κόσμος είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή, ακόμη και στον τομέα της τακτικής. Είναι πιεστικό το κοινό μας, ώστε να κάνουμε κάθε ένα λεπτό και μία επίθεση. Αυτό που θέλω να ζητήσω από τον κόσμο είναι να έρθει κοντά μας και να μας βοηθήσει.”

Συνεχίζοντας, ο κόουτς Λεμονής πρόσθεσε πως:”Εμείς συνήθως αντιμετωπίζουμε ομάδες οι οποίες παίζουν αμυντικά και κλείνονται πίσω. Θέλω να έχουμε υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας ώστε να μπορέσουμε να διασπάσουμε αυτές τις άμυνες. Καμία φορά αν αρχίσει να αγχώνεται ο κόσμος, αγχώνεται και η ομάδα. Εκεί θέλω πραγματικά να ζητήσω τη βοήθειά τους γιατί είμαστε σε μία μεγάλη μάχη. Δε μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη λέξη πόλεμος. Σε αυτή τη μάχη πρέπει να είμαστε όλοι κοντά και ενωμένοι».

Οσο για το πως βλέπει την κατάσταση της ομάδας:

“Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει το αντίθετο αυτής της λέξης, το να είσαι απαισιόδοξος. Νομίζω ότι θα προσπαθήσουμε όλοι πάρα πολύ να βελτιώσουμε την εικόνα μας, είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί εκεί φαίνεται το γενικό πρόβλημα που είχαμε. Χάσαμε κάποια που είναι σημαντικά και για τον κόσμο και για τον σύλλογο. Νομίζω τώρα ήρθε η ώρα να αντιστρέψουμε τελείως αυτό το κλίμα”. Το κομμάτι της ψυχολογίας αν δούμε το ποδόσφαιρο διαχρονικά, είναι ένα από τα σπουδαιότερα κομμάτια.

Αλλά πρέπει να καταλάβουμε και κάτι άλλο. Ότι για να έχουμε καλή ψυχολογία, το πρώτο και το σημαντικότερο πράγμα είναι τα αποτελέσματα.

Κακά τα ψέματα, ότι και να πεις στους παίκτες όσο να προσπαθείς να τους ντοπάρεις με τα λόγια, τα αποτελέσματα είναι πάντα αυτά που δημιουργούν το καλό κλίμα.

Βέβαια το να φτιάξουμε ένα κλίμα όπου θα βλέπουμε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους, αυτό είναι οπωσδήποτε ένα κομμάτι που πρέπει να το δουλέψουμε. Χρειαζόμαστε και αυτό το πράγμα, χρειαζόμαστε περισσότερη προσπάθεια, περισσότερη επιμονή και έτσι θα έρθει και το καλό αποτέλεσμα”.

Ολη η συνέντευξη του κόουτς Λεμονή είναι εδώ:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close