ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε”

Την χαρά του και την ικανοποίησή του από την δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό φανέρωσε ο Γιάννης Μασούρας. Ο σκόρερ του Θρύλου στο παιχνίδι με την Πογκόν δήλωσε στην συνδρομητική τηλεόραση τα εξής:

“Είμαστε στη τρίτη βδομάδα προετοιμασίας. Εχουμε κάνει σκληρή δουλειά και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι. Το σημερινό φιλικό ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ. Τα επόμενα φιλικά θα είναι το ίδιο δυνατά και θα μας βοηθήσουν οπωσδήποτε να εμφανιστούμε έτοιμοι στα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ”.

Για την προετοιμασία:

Δεν έχω προσωπικούς στόχους τώρα. Αυτό που μετράει είναι η προετοιμασία της ομάδας συνολικά που πρέπει να είναι και είναι δυνατή μέχρι τα παιχνίδια των προκριματικών του Τσαμπιονς Λιγκ. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα βλέπουμε το πως τα πηγαίνουμε”.

Για το τί κρατάει από το παιχνίδι με την Πογκόν:

“Δείξαμε ότι θέλουμε να έχουμε την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δεχθήκαμε ένα γκολ από κόρνερ αλλά είχαμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε ένα γκολ ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο. Τελικά βαλαμε στο δεύτερο και είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουμε ξανά για την νίκη, αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι η μπάλα!”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button