ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Καλό που έχουμε τον Σισοκό, θα πάρει παιχνίδια ο Καρίμ”

Στην χρησιμότητα του Αλί Σισοκό, ο οποίος δίνει πολλές λύσεις στα άκρα της άμυνας του Ολυμπιακού και στο γεγονός ότι ο Ανσαριφάρντ πρέπει να πάρει χρόνο συμμετοχής ώστε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι των πρωταθλητών στάθηκε ο Πάουλο Μπέντο μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova o προπονητής του Ολυμπιακού:

Η παρουσία του Ανσαριφάρντ και του Σισοκό στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αυξάνει τις ποιοτικές επιλογές σας για το δεύτερο μισό της περιόδου;

«Για την περίπτωση του Σισοκό, πιστεύουμε πως μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που έχει συνεχόμενες υποχρεώσεις σε τρεις διοργανώσεις, είναι καλό να διαθέτει και άλλες λύσεις στα ακραία μπακ. Έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε rotation στις διάφορες διοργανώσεις. Από την άλλη πλευρά δεν είναι εύκολο να έχει μία ομάδα 29 έως 30 παίκτες και να προσπαθεί να λειτουργήσει με τόσο μεγάλο αριθμό παικτών. Σχετικά με τον κεντρικό επιθετικό, όπως ξέρετε έχουμε τον Μπράουν και τον Καρντόσο. Έχει έρθει ένας τρίτος παίκτης. Θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Από ‘κει και πέρα θα δούμε πώς θα μπορέσει να βοηθήσει και να χρησιμοποιηθεί».

Σε διάστημα δέκα ημερών ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι. Αυτή τη φορά με τον Αστέρα που όπως φάνηκε στο Καραϊσκάκη, μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Τι θα χρειαστεί να έχουν οι παίκτες σας για να φθάσουν στη νίκη;

«Πραγματικά πιστεύω πως ο Αστέρας είναι μία ομάδα η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλό της. Αυτό το διαπιστώσαμε στο Καραϊσκάκη. Ήρθαν και έπαιξαν με όλες τις δυνάμεις τους, με ποιότητα. Έπαιξαν ένα παιχνίδι πολύ καλά οργανωμένο. Ίσως είναι η ομάδα που μας έχει δυσκολέψει περισσότερο στην έδρα μας. Δε διαφέρει πολύ στο παιχνίδι που θα παίξουμε την Τετάρτη. Ο Αστέρας θα είναι το ίδιο και ίσως πιο δυνατός στην έδρα του. Για το λόγο αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Θα πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να προσέξουμε να μη δεχθούμε αντεπιθέσεις από τον αντίπαλο, γιατί είναι ένα από τα δυνατά σημεία του. Σε σχέση με το παιχνίδι με τον Αστέρα στην έδρα μας θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Το ίδιο ισχύει και σε σχέση με το παιχνίδι που κάναμε στον Πλατανιά μετά το 0-2».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button