ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Η εικόνα μας ήταν πολύ θετική”

Τις απόψεις του για το φιλικό κόντρα στην Λουντογκόρετς αλλά και γενικά για την πορεία των 11 ημερών που αποτέλεσαν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των ερυθρολεύκων μοιράστηκε ο Μπέσνικ Χάσι στην τηλεόραση της Nova.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των πρωταθλητών δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του, ειδικά από τα πρώτα 60 λεπτά του φιλικού και πρόσθεσε πως είναι ευχαριστημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του παίζει έτσι για αυτό το χρόνο σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος με βάση τα δεδομένα της ομάδας αυτή τη στιγμή. Παίξαμε καλά απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο και μία ομάδα που μπορεί να βρούμε μπροστά μας στα προκριματικά. Για 60 λεπτά τα πήγαμε πολύ καλά. Αυτές είναι οι δυνάμεις μας προς το παρόν από άποψη φυσικής κατάστασης. Πιέσαμε, κλέψαμε μπάλες, ενώ είχαμε καλή οργάνωση και ανάπτυξη. Όταν κάναμε τις αλλαγές, τότε άλλαξε το πρόσωπό μας. Σε γενικές είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας σήμερα», δήλωσε αρχικά ο Μπέσνικ Χάσι και συμπλήρωσε ακολούθως για την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας:

«Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά σε γενικές γραμμές. Το να δίνουν αυτή την εικόνα οι παίκτες, με αυτή τη φυσική κατάσταση για 60 λεπτά, είναι κάτι θετικό. Δουλέψαμε σκληρά όλες αυτές τις ημέρες, ενώ δεν ήμασταν όλοι, καθώς μας περιμένουν κι άλλα παιδιά στην Αθήνα. Δεν είχαμε και τον Ρέτσο σήμερα. Νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας όλο αυτό τον καιρό είναι καλή στα μάτια μου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button