ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Φωτιά” τα διαρκείας, πύρινος και ο Ερασιτέχνης!

Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στα διαρκείας του Ολυμπιακού που φέτος, όχι απλά “φεύγουν” με γοργούς ρυθμούς αλλά… “κάνουν φτερα” μιας και περισσότερα από 15.000 κομμάτια έχουν βρει κάτοχο και αναμένεται να φτάσουν και να ξεπεράσουν τις 20.000. Αριθμό δηλαδή που ξεπερνάει κάθε συλλογισμό για Ελλάδα, αν σκεφτούμε πως άλλα γήπεδα μαζεύουν… με το ζόρι 5000 κόσμο! Κι ο Ολυμπιακός πάει για ένα τεράστιο ρεκόρ!

Η πώληση των διαρκείας όμως, δεν θα έχει μόνο σημαντικό όφελος για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και για τον Ερασιτέχνη!

Μην ξεχνάμε πως οι φίλαθλοι που αγοράζουν ένα διαρκείας σημαίνει πως είναι οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Ολυμπιακού, κι αυτά τα 50 ευρώ πηγαίνουν στον Ερασιτέχνη εξ’ ολοκλήρου. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που παρά το γεγονός ότι έχουν και την κάρτα μέλους επιλέγουν να βγάλουν και την κάρτα φιλάθλου για περεταίρω ενίσχυση στον Ερασιτέχνη, τα τμήματα του οποίου μας έχουν δώσει τόσο μεγάλες χαρές και τόσες πολλές στιγμές υπερηφάνειας.

Φαντάζεται λοιπόν εύλογα κανείς το πόσο σημαντική και τονωτική είναι αυτή η οικονομική “ένεση” που προέρχεται από τον κόσμο και μάλιστα με πολλά χαμόγελα αφού ο Ερασιτέχνης έχει αποδείξει ότι αξίζει να τον στηρίζει κανείς με πράξεις! Κι όχι με λόγια ούτε με… εράνους όπως συμβαίνει αλλού!

Αν λοιπόν όλα εξελιχθούν όπως τα περιμένουν οι πρωταθλητές, τα έσοδα του Ερασιτέχνη θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο ευρώ! Ναι καλά διαβάσατε! Τα έσοδα του Ερασιτέχνη θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο ευρώ, γεγονός που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στις ομάδες του να πρωταγωνιστήσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Κι όλα αυτά γίνονται γιατί είπαμε πως ο Ολυμπιακός είναι ένας και αδιαίρετος. Και το λέμε με πράξεις κι όχι με λόγια! Έχει διαφορά αυτό!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close