ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΧωρίς κατηγορία

“Εύστοχη επιλογή ο Ολυμπιακός”

LEALIΩς την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, ο μάνατζερ του Νικόλα Λεάλι, Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, μιλώντας στο Calciomercato24

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν η επιλογή του Ολυμπιακού ήταν η σωστή επιλογή: «Η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό ήταν η πιο εύστοχη επιλογή. Είχε ανάγκη να παίξει σε ένα κλαμπ υψηλού επιπέδου, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είναι συνηθισμένοι (σ.σ. οι «ερυθρόλευκοι») να παίζουν στο Champions League, αλλά αυτή τη σεζόν συμμετέχουν στο Europa League και ο Λεάλι ζει αυτή την εμπειρία ως πρωταγωνιστής. Είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα και παλεύουν και για τους 3 στόχους, είναι ένας σημαντικός σύλλογος που θέλει πάντα να κερδίζει και υπάρχει μεγάλη πίεση. Είναι σημαντική περιπέτεια και για την εξέλιξή του. Ο Νίκολα ό,τι κάνει στην Ελλάδα θα προστεθεί στο βιογραφικό του.

Για τα σχέδια της Γιουβέντους στην οποία ανήκει ο Λεάλι: «Για το μέλλον, πρέπει να δούμε τι θα γίνει, το σημαντικό είναι να παραμείνει συγκεντρωμένος στους πολλούς στόχους που έχει. Ακόμη είναι πολύ νωρίς να πούμε τι θέλει να κάνει η Γιουβέντους. Γιατί, επίσης, η «Γιούβε» είναι ευχαριστημένη από την εμπειρία του Νίκολα και τη σταδιοδρομία του. Ο καθένας τραβάει το δικό του δρόμο και μετά αποφασίζεις. Σίγουρα δεν θα είναι πρόβλημα να βρούμε μια συμφωνία για το μέλλον του Λεάλι».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button