ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Εξυγιαντικά” στριπτίζ και αλήθειες (Video)

Καθώς παρακολουθούσα κάτι βίντεο στο Youtube  ξαφνικά μία από τις επιλογές μου ήταν το βίντεο του Μίκι Ρουρκ και της Κίμ Μπάζιντζερ στο περίφημο έργο διανθισμένο με το τραγούδι του Τζό Κόκερ. Και κάπως έτσι μου ήρθε η ανάγκη  για ένα ποδοσφαιρικό στριπτίζ σε αυτούς που νομίζουν ότι είμαστε και κορόιδα.Γράφει ο Redistas.

Κάθομαι και διαβάζω για κάτι πέναλτι ,λεει, σε χέρι του Κούρντι, τράβηγμα στον Μπουχαλάκη και ένα μαρκάρισμα στον Καμαρά για κόκκινη και γελάω. Μα είναι δυνατόν; Οι απαντήσεις είναι ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ. Το Χέρι του Κούρντι δεν είναι πέναλτι γιατί το χέρι που χτυπάει η μπάλα είναι στήριξης..Πως λέμε “σε στηρίζω ,στήριξε με” και τέτοια. Τέτοια πέναλτι δίνονται μόνο  εναντίον του Ολυμπιακού και όχι υπερ του. Γιατί ,με τη νέα τάξη, ο Ολυμπιακός απαγορεύεται να κερδίζει πέναλτι.

https://www.youtube.com/watch?v=LI9yN2z_qC4&feature=youtu.be

Μετά λένε για τον Παπαγεωργίου και τον Μπουχαλάκη.Δηλαδή ντροπής πράγματα. Ο καημένος ο παίκτης του Πανιωνίου πήγε να πάρει τη φανέλα του παίκτη μας γιατί είναι φαν του απο μικρός. Ο “Μπούχαλος” δεν του την έδινε γιατί την έχει πάρει σπίτι τη φανέλα και ο άλλος εκνευρίστηκε και του την τράβηξε. Μία άλλη βερσιον του πράγματος αναφέρει ότι ο κρητικός μέσος του Ολυμπιακού  ήθελε να γίνει αλλαγή αλλά ο Παπαγεωργίου, με τον τρόπο του ,του έλεγε…”Μη …μη φεύγεις”. Αμέσως εσείς πέναλτι…

Στη φάση του Τσιβούλη με τον Καμαρά είναι ξεκάθαρο.. Ο “κυανέρυθρος” παίκτης ήθελε να τεστάρει τις επικαλαμίδες του Καμαρά.Ασχετα αν πήγε λίιιιιγο πιο δεξιά .Αμέσως εσείς να πείτε ότι έπρεπε να πάρει κόκκινη.  Ντροπή ρε!

Ολα αυτά βέβαια, για να σοβαρευτούμε, είναι μία εικονική πραγματικότητα.  Γιατί αυτός που αδικήθηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ήταν ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη .   Πήγαμε βέβαια να βγάλουμε και εμείς λίγο τα ματάκια μας αλλά ας όψεται ο Χασάναρος -με τη μύτη τη μεγάλη -που έκανε το γκολ στο 92 και η “Εξυγίανση” και πάλι δεν τα κατάφερε.  Την Κυριακή δεν έχει ούτε δωράκια, ούτε χαλαρότητα. Αυτοί που πρέπει και θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ ,του Λουτσέσκου και των λοιπών θα πρέπει να δείξουν ποιά είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και να μην χαρίσουν τίποτα και σε κανένα.  Μέσα στο γήπεδο ,μάγκικα και πειραιώτικα.

https://www.youtube.com/watch?v=UrRhkY9CIz8

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button