ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό όλοι θ’ αγκαλιαστούμε στο Καραϊσκάκης”(Video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς ,ανήρτησε  μήνυμα που δημοσίευσε η ΠΑΕ στους επίσημους λογαριασμούς της στα Social Media, κάλεσε τον κόσμο να συνεχίει να μένει σπίτι του για το καλό όλων, ευχαρίστησε (στα ελληνικά) τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τη μάχη που δίνουν και τέλος έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού  πως «σε λίγο καιρό όλοι θ’ αγκαλιαστούμε στο Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς: «Θα ήθελα ν’ απευθύνω ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες για να παραμείνουν σταθεροί και δυνατοί και να μείνουν σπίτι. Είναι σημαντικό να συνεχίζουν να το κάνουν για την ασφάλεια όλων μας. Η ανθρώπινη ζωή είναι κάθε μέρα και πιο σημαντική και πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Τους γιατρούς, τους νοσοκόμους, τους βοηθούς, τους υπαλλήλους, που συνεχίζουν να δείχνουν μεγάλη υπευθυνότητα και μεγάλη αφοσίωση ώστε να προστατεύσουν όλο κι περισσότερες ανθρώπινες ζωές. Σε αυτούς και τολμώ να το πω στα ελληνικά: «Ευχαριστώ πάρα πολύ».

Ήταν και είναι εξαιρετικοί. Το τελευταίο μου μήνυμα είναι προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Να μείνετε δυνατοί, όλα θα πάνε καλά. Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό όλοι θ’ αγκαλιαστούμε στο Καραϊσκάκης»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button