ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Είμαι επαγγελματίας και θα έπαιζα στον Ολυμπιακό”

Αγωνία επικρατεί σε ότι αφορά το μέλλον του Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος είναι βέβαιο πως θα αποχωρήσει από την Παρτιζάν, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως είναι φυσικό, οι Σέρβοι συνάδελφοι του ασκούν ένα… ασφυκτικό πρέσινγκ για να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι, ωστόσο ο 23χρονος επιθετικός δεν αποκαλύπτει με σαφήνεια:

«Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται, όμως μία πληροί όλα τα κριτήρια. Δεν ξέρω ποια είναι γιατί το συγκεκριμένο θέμα χειρίζεται ο μάνατζερ μου με τον πατέρα μου. Εκείνοι ξέρουν. Απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Θα φύγω μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζούρτζεβιτς, ενώ μετά ρωτήθηκε για τον Ολυμπιακό, κι αν τον απασχολούν οι αντιδράσεις των οπαδών της Παρτίζαν.

«Θα επέστρεφα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, αλλά όχι στο ιταλικό γιατί είναι αρκετά δύσκολο για τους νέους ποδοσφαιριστές. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα εάν πήγαινα στον Ολυμπιακό γιατί τα δίνω όλα σε κάθε ομάδα που αγωνίζομαι. Αυτός είναι επαγγελματισμός».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button