ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Δική μου απόφαση να αποχωρήσω”

O Mάρκο Σίλβα ανέλαβε προ ημερών την τεχνική ηγεσία της Εβερτον και  σε δηλώσεις που έκανε στην Πορτογαλική “Record” αναφέρθηκε στους λόγους  που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για δική του απόφαση.

“Έφυγα με δική μου πρωτοβουλία. Έχω τρομερή σχέση με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Κι έχω μία εξαιρετική σχέση με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Βρέντζο. Κι είμαι απόλυτα βέβαιος πως όταν γυρίσω στην Αθήνα, που δυστυχώς δεν το έχω κάνει, θα τύχω μίας εξαιρετικής υποδοχής. Γιατί οι σχέσεις μας είναι πάρα πολύ καλές.”

Ο Σίλβα έκανε μία μίνι αναδρομή στα  τεκταινόμενα στην καριέρα του στην ομάδα αναφέροντας: “Η ομάδα ήταν πολύ καλή, έσπασε όλα τα ρεκόρ του συλλόγου μαζί μου (σ.σ. 28 νίκες σε 30 αγώνες στο πρωτάθλημα). Όταν πήρα την απόφαση να φύγω το έκανα για οικογενειακούς λόγους. Και επίσης για λόγους καριέρας. Αποφάσισα να αποχωρήσω. Αν δεν ερχόταν εκείνη τη στιγμή, θα ήμουν προπονητής στον Ολυμπιακό για τουλάχιστον ακόμη έναν χρόνο, ήταν το συμβόλαιο που είχα για ακόμη ένα χρόνο. Ήταν δική μου απόφαση”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button