ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Δεν βλέπουμε την ίδια ευαισθησία και για τα Ερασιτεχνικά σωματεία”

Επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, με κοινοποίηση προς την ΕΠΟ και όλες τις ΕΠΣ, απέστειλε η ΕΠΣ Πειραιά, μετά την οικονομική ενίσχυση επαγγελματικών ομάδων, μέσω της συμφωνίας με την ΕΡΤ.

Αναλυτικά η επιστολή:
«Κύριε Υπουργέ,
Η ευαισθησία της πολιτείας για την άνευ προηγουμένου οικονομική ενίσχυση επαγγελματικών ομάδων, εν μέσω κρίσης, εν μέσω περιόδου που  οι φτωχοί Έλληνες  γίνονται ακόμη φτωχότεροι, κάνει τον ερασιτεχνικό χώρο να είναι πλήρως  απογοητευμένος, να αισθάνεται κατάφωρα αδικημένος, παραγκωνισμένος.
Αυτά τα χρήματα που δίνετε προέρχονται από χρήματα που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης στην ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ.
Δυστυχώς κύριε Υπουργέ δεν βλέπουμε την ίδια ευαισθησία και για τα  άμοιρα τα ερασιτεχνικά σωματεία μας που τείνουν σε λίγο να σβήσουν.
Τα σωματεία που ουσιαστικά υπάρχουν από το υστέρημα του μεροκαματιάρη παράγοντα, που στερεί από την οικογένεια του για να παίξουν μπάλα την Κυριακή.
Τα τελευταία χρόνια διακόπηκε κάθε είδους οικονομική ενίσχυση προς τα ερασιτεχνικά σωματεία μας, παρά τις όποιες εξαγγελίες.
Κύριε Υπουργέ μας κάνετε να αισθανόμαστε εντελώς μόνοι, ότι ο ερασιτεχνικός χώρος είναι ο φτωχός συγγενής του αθλητισμού.
Αυτό μας δείχνετε με αυτές τις πράξεις.
Δεν έχουν καμιά σχέση τα έργα με τις προεκλογικές υποσχέσεις σας προς τον Ελληνικό λαό!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button