ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Χαρά του προπονητή να δίνει ευκαιρίες”

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη Nova  μετά το παιχνίδι με τον  Αρη και αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που έδωσε  σε παίκτες χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής ,αλλά και στις δοκιμές που έκανε.

Αρχικά ανέφερε:«Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι. Έλειπε ο ρυθμός από κάποιους παίκτες που δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν πολύ. Είχαμε πολλά λάθη και πολλές ευκαιρίες, αλλά εμείς ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν για να κερδίσουν».

Για τις ευκαιρίες που έδωσε σε παίκτες : «Είναι χαρά του προπονητή να δίνει ευκαιρίες σε κάποια παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ. Ήταν σημαντικό για μένα, το είχα υποσχεθεί και ακόμη κι όταν δεν έπαιζαν ήταν πολύ σωστοί επαγγελματίες».

 

Για την ασίστ του Τοροσίδη: «Είναι πολύς καιρός που είχε να παίξει, αλλά οι δύο πιο έμπειροι παίκτες μας, ο Τόρο και ο Αβραάμ, είναι πολύτιμοι. Το να είναι σε αυτό το επίπεδο δείχνει πόσο δούλευε και πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Είναι σημαντικό για την ομάδα να έχει τέτοιους παίκτες που θα είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή».

Για τη χρησιμοποίηση του Ραντζέλοβιτς για λίγο και ως δεξί μπακ: «Είναι από τα ματς που μας επιτρέπουν τέτοιες δοκιμές. Μπορεί να το κάνει και ο Μπρούνο. Σε τέτοια ματς μπορούμε να κάνουμε δοκιμές».

Τέλος, για το αν θα ήταν διαφορετικό ματς υπό άλλες συνθήκες δεδομένου ότι ο Άρης σκόραρε έξι φορές φέτος απέναντι στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες του Άρη για την απόδοσή τους και το πνεύμα που δείχνουν, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά και στον προπονητή τους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button