ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Πωπω τι κάρφωμα ήταν ΑΥΤΟ!!

Ενας εξαιρετικός Ολυμπιακός,σοβαρός, ποιοτικός και μπολιασμένος με την καρδιά του Πρωταθλητή έδωσε το πρώτο μήνυμα στον ΠΑΟΚ επικρατώντας στον πρώτο τελικό της σειράς των πλέι οφ με 3-0 σετ.  Εκπληκτικοί οι Ραουντερβάικ,Αλεξίεφ και Σμιτ…

Οι πρώτοι πόντοι του αγώνα ήταν απόλυτα ισορροπημένοι. Με το πρώτο σετ και το σκορ στο 10-10, οι Πειραιώτες ήθελαν ξέσπασμα και το πήραν με ένα σερί 1-0 απο Σερβίς του Σμιτ και προσπάθεια -μπλοκ του Πετρέα για το 13-11. Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στο ματς, αλλά ο Ολυμπιακός με καλή υποδοχή και τους Σμιτ και Ραουντερβάικ σε καλή κατάσταση ξέφυγε με 17-14 χάρις στον Ανδρεάδη.

Οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν και στο +5 (22-17), αλλά τα λάθη που έκαναν,κυρίως συγκέντρωσης, έδωσαν την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να μειώσει σε 22-21. Τελικά με ένα πόντο απο τον Αλεξίεφ, ένα λάθος των φιλοξενούμενων και ένα τελείωμα -κάρφωμα του Ραουντερβάικ φτάσαμε στο 1-0 και το 25-22.

Στο δεύτερο σετ οι παίκτες του Μπενίτεθ ξεκίνησαν νευρικά και ο “Δικέφαλος” το εκμεταλλεύτηκε ξεφεύγοντας με 1-4. Η κατάσταση ισορρόπησε μέχρι το 8-8 ,όταν και ο Σμίτ έβαλε για πρώτη φορά την ομάδα του μπροστά (9-8). Η ομάδα του Μπενίτεθ αγρίεψε και πήρε τα ηνία του αγώνα έχοντας την ισορροπία που έπρεπε στις γραμμές, και έχοντας εξαιρετική υποδοχή, καθαρό μυαλό στα τελειώματα των φάσεων και δυνατό μπλόκ έβγαζε εκτός ρυθμού τον ΠΑΟΚ(16-12).Και πάλι όμως στιγμές που οι “Ερυθρόλευκοι” χαλάρωσαν έδωσαν την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ με Οκολιτς και Σαφράνοβιτς ,Τακουρίδη να μειώσουν σε 17-16  ,αλλά η εξαιρετική παρουσία του Ραουβερντάικ,  που ήταν πραγματικά εξαιρετικός, έφερε το 2-0 στα σετ με 25-22.

Και στο τρίτο σετ, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μέτρια, αλλά με τον  εκπληκτικό του κόσμο, και τους Αλεξίεφ,Ραουντερβάικ και Σμιτ όσο πέρναγε η ώρα ανέβαζε στροφές  και  ξέφυγε με 12-10,17-13 και 19-16. . Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε για το 20-20, αλλά ο Ολυμπιακός με ένα συγκλονιστικό  Αλεξίεφ να παίρνει δύο πόντους απο μπλόκ και κάρφωμα για το 23-21 και ένα Σμιτ  πραγματικό πολυβόλο πήρε και το τρίτο σετ για το 25-21 και το 1-0 στη σειρά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button