ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Στιβαχτή

Ο έμπειρος πασαδόρος ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα παραμείνει για 7η σεζόν στον Ολυμπιακό.

Τα ανοικτά «μέτωπα» για τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά την ομάδα βόλεϊ Ανδρών αρχίζουν και κλείνουν. Εκτός από τις κινήσεις ενίσχυσης και τις προσθήκες, σημαντικό κεφάλαιο αποτελούν και οι ανανεώσεις. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η παραμονή του Κώστα Στιβαχτή.

Μια ακόμα κίνηση σημαντική για τους «ερυθρόλευκους», ένα ακόμα θέμα που έκλεισε και πλέον σειρά έχουν οι επόμενες κινήσεις σε ό,τι αφορά το ρόστερ που θα έχει ο Δημήτρης Καζάζης τη νέα χρονιά στη διάθεσή του.

Με τη σχετική ανανέωση να αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Στιβαχτή. Ο διεθνής πασαδόρος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει για έβδομη σεζόν στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας».

Μετά τον έμπειρο πασαδόρο να τονίζει, μέσω του olympiacossfp.gr: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που για 7η χρονιά συνεχίζω στον Ολυμπιακό. Είναι τιμή για εμένα η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ένας τόσο μεγάλος σύλλογος και για το λόγο αυτό θα συνεχίσω την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και τη διάκριση στην Ευρώπη. Άλλη μια χρονιά μαζί λοιπόν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button