ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Σουρλή και Αποστολόπουλο

Οι δύο νεαροί παίκτες «κλείδωσαν» την παραμονή τους στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ένα από τα ερωτήματα που υπήρχαν αυτό το διάστημα ήταν η κατάσταση αναφορικά με τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού. Εν προκειμένω, για δύο υπήρχε αμφιβολία για το τι μέλλει γενέσθαι με τις υποθέσεις τους. Σχετικά με τον Βασίλη Σουρλή και τον Απόστολο Αποστολόπουλο. Διότι ήταν όλα ανοικτά.

Θα κέρδιζαν την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς, μαζί με την παραμονή στην πρώτη ομάδα; Φαίνεται πώς τα κατάφεραν. Πώς; Μέσα από τη δουλειά και την προσπάθειά τους κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους, αλλά και από τη δουλειά που έγινε αρχικά στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Δύο παιδιά, ο πρώτος κεντρικό χαφ, ο δεύτερος αριστερό μπακ. Σε θέσεις που ο συναγωνισμός είναι έντονος. Αλλά με την προσπάθειά τους έπεισαν τον Μαρτίνς και τα άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου πώς αξίζουν μια ευκαιρία. Και θα την έχουν. Δύο παιδιά με πολύ ταλέντο, όρεξη για δουλειά και θέληση για να πετύχουν. Το έδειξαν και θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Δείγμα της επιβράβευσης από τον Πέδρο για την πρόοδό τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button