ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτος σκόρερ της League Phase του Europa League ο Ελ Κααμπί!

Δεύτερη φετινή ευρω- ντοπιέτα για τον ασταμάτητο Μαροκινό στράικερ του Ολυμπιακού, ο οποίος με 7 γκολ βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ της διοργάνωσης

Ο Ολυμπιακός απέδειξε περίτρανα για ακόμη μία φορά ότι αποτελεί με διαφορά τον κορυφαίο πρεσβευτή της χώρας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!
Με μεγάλο πρωταγωνιστή και τοπ – σκόρερ τον … συνήθη ύποπτο Αγιούμπ Ελ Κααμπί εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αδυναμίες της Καραμπάγκ , νίκησε με το επιβλητικό 3-0 στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» φτάνοντας με εκκωφαντικό τρόπο στην επική απευθείας πρόκριση στους «16» του Europa League!
Ο Μαροκινός περυσινός πρώτος σκόρερ του Conference League παίρνει και φέτος τον Θρύλο από τον χέρι οδηγώντας τον προς την Γ η της Επαγγελίας και στον δρόμο των επιτυχιών!

Ο 31χρονος στράικερ με τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε (56’, 60’) έδωσε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους [ερυθρόλευκους, που έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χωρο. Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή ευρωπαϊκή ντοπιέτα για τον Ελ Κααμπί, μετά από αυτή που είχε σημειώσει στο άνετο 3-0 επί της Μπράγκα (σ.σ. το άλλο γκολ το είχε σημειώσει ο Σαντιάγκο Έσε)! Έτσι, έφτασε αισίως τα 7 φετινά ευρωπαϊκά του τέρματα και 23 συνολικά ε αυτόν τον ενάμιση χρόνο που αγωνίζεται στον Θρύλο σε 27 συνολικά παιχνίδια!

Μάλιστα με τα 7 γκολ που έχει πετύχει ο άνθρωπος που είναι συνώνυμος με τα γκολ του Ολυμπιακού, βρέθηκε στην κορυφή των σκόρερς σε αυτή την League Phase του Europa League αναδεικνύοντας πτυχές της εκτελεστικής του δεινότητας!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button