ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρα δράσης για τους Βετεράνους με πρώτη στάση την Άρτα!

Η στιγμή που περίμεναν οι λάτρεις του ερυθρόλευκου παρελθόντος, παλαιοί, νέοι και μελλοντικοί έφτασε! Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, αφού μετά την σύσταση του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου, ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα και τα πρώτα τους φιλικά!

Λίγο περισσότερο τυχεροί θα αισθανθούν οι κάτοικοι της  Άρτας, αφού την προσεχή Δευτέρα (19/6), ο Θρύλος θα ταξιδέψει στην πανέμορφη αυτή πόλη της Ηπείρου για να δώσει ένα τεράστιο φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό με παλιούς παίκτες της Αναγέννησης Άρτας. Όπως είναι φυσικό, στο πλαίσιο αυτού του αγώνα θα τιμηθούν οι Αρτινοί Αντώνης Νικοπολίδης και Γιώργος Βαϊτσης!

Η συνέχεια θα βρει τους Βετεράνους στο Δάσος Χαϊδαρίου (28/6) ενώ το τριήμερο 7-9 Ιουλίου θα μεταβούν στην Λήμνο. Στις 16 Ιουλίου, μία εβδομάδα αργότερα δηλαδή από το ταξίδι στην Λήμνο, οι υποχρεώσεις τους θα κλείσουν στο Ξυλόκαστρο.

Η ιστορία ξαναπαίζει μπάλα. Ο Θρύλος μας και ο Θρύλος τους είναι εδώ για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι.

Υπενθυμίζεται πως οι Βετεράνοι θα μεταβούν οδικώς στην Αρτα με το πούλμαν της πρώτης ομάδας, το οποίο κάθε φορά τους διαθέτει ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης για τα ταξίδια τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button