ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη κλήση για Ανδρούτσο

Στις επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού Φαντ’ Σιπ βρέθηκε ο νεαρός μπακ – χαφ του Ολυμπιακού για τις ανάγκες των αναμετρήσεων με Ισπανία, Ονδούρα, και Γεωργία. Κλήθηκαν επίσης οι Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μασούρας.

Αρκετά νέα πρόσωπα περιλαμβάνει η κλήση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον Φαν Σιπ, για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα σε Ισπανία (25/3) και Γεωργία (31/3) αλλά και για το φιλικό με την Ονδούρα (28/3).
Από πλευράς «ερυθρόλευκου» ενδιαφέροντος αξιοπρόσεκτη είναι η κλήση του Θανάση Ανδρούτοσυ, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του οποίου με την φανέλα του Ολυμπιακού του έδωσαν το διαβατήριο για το αντιπροσωπευτικό μα ςασυγκρότημα. Επίσης, κλήθηκαν για ακόη μία φορά οι Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Γιώργος Μασούρας
Αναλυτικά οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού:
Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σωκράτης Διούδης, Στέφανος Καπίνο, Χάρης Μαυρίας, Γιώργος Τζαβέλλας, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας, Κάρλος Ζέκα, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Δημήτρης Λημνιός, Δημήτρης Πέλκας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Μαυροπάνος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Γιαννούλης, Γιώργος Γιακουμάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Στράτος Σβάρνας, Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Δουβίκας”.

Σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις αυτή τη φορά δεν βρίσκονται μέσα σε αυτές οι Μπάρκας, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Ρότα, Λαμπρόπουλος και Κουλούρης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button