ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρωταθλήτριες οι Νέες Γυναίκες του Ολυμπιακού

Μια σεζόν γεμάτη τίτλους στο άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης είναι η φετινή για τον Θρύλο του ελληνικού αθλητισμού. Μετά το ευρωπαϊκό κύπελλο στους Άνδρες, αλλά και το πρωτάθλημα Ελλάδας σε Άνδρες και Γυναίκες, οι κούπες έρχονται και από την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία. Πρωταθλήτριες οι Νέες Γυναίκες του Ολυμπιακού.

Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Νέες Γυναίκες

Κάτι περισσότερο από ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που οι Νεάνιδες του Θρύλου κατέκτησαν τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στη Σαλαμίνα. Έτσι σειρά τώρα είχαν οι Νέες Γυναίκες για να πάρουν το πρωτάθλημα. Καθώς στη διοργάνωση που διεξήχθη στο Δερβένι, σήκωσαν την κούπα. Πιο συγκεκριμένα, στον τελικό νίκησαν 3-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ειδικότερα, στην πορεία του μέχρι τον τελικό ο Ολυμπιακός κυριάρχησε.

Καταρχάς, στο α’ γκρουπ με νίκες 3-1 απέναντι στις Σάρισες Φλώρινας και τον Ωρίωνα Χίου. Επίσης, από την κορυφή του ταμπλό μπήκε χωρίς αγώνα στα ημιτελικά. Ωστόσο, εκεί απέκλεισε με το ίδιο σκορ (σ.σ.: 3-1) το Π.Κ.Δ. Ταύρου. Ακόμα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο Χριστοφοράκη που ήταν στην τεχνική καθοδήγηση της ομάδας. Πρωταθλήτριες οι Νέες Γυναίκες του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η εξέλιξη του τελικού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0

  • Μαλαματένια Παπαδημητρίου – Αγγελική Ευμορφιάδη 3-0 (11-3, 11-8, 11-5)
  • Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη – Κατερίνα Αλεξούδη 3-0 (11-9, 11-2, 11-7)
  • Μαρία-Ιωάννα Κρεάνγκα – Ελισάβετ Χατζηκύρκα 3-1 (9-11, 12-10, 11-0, 11-0 λ.τ.)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button