ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρωταθλήτριες Ευρώπης και στη διασκέδαση [vids & pics]

Το απόγευμα της Κυριακής τα κορίτσια του Θρύλου προσέφεραν μια πλούσια αθλητική παράσταση μέσα στην πισίνα του Παπαστράτειο. Διότι αυτό έκαναν στον τελικό της LEN Euroleague κόντρα στην Σαμπαντέλ. Μερικές ώρες αργότερα, όμως, το σκηνικό μεταφέρθηκε στην νυχτερινή Αθήνα. Εκεί οι «ερυθρόλευκες» έδωσαν μια ακόμα… παράσταση, το «έκαψαν»! Πρωταθλήτριες Ευρώπης και στη διασκέδαση.

Κορυφαίες και στη διασκέδαση

Το βράδυ της Κυριακής ήταν η μεγάλη ώρα για τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Κατέκτησαν για δεύτερη χρονιά στη σειρά την LEN Euroleague, σήκωσαν το βαρύτιμο τρόπαιο στο Παπαστράτειο μπροστά στον κόσμο τους. Τί είχε απομείνει; Να διασκεδάσουν για την μεγάλη τους επιτυχία. Ο πήχης είχε μπει ψηλά. Φάνηκε από τα ξέφρενα πανηγύρια στο Παπαστράτειο. Όμως, η νυχτερινή έξοδος που ακολούθησε είχε ακόμα πιο έντονα πανηγύρια. Οι κοπέλες του Θρύλου έδειξαν πώς παντού είναι οι κορυφαίες. Πρωταθλήτριες Ευρώπης και στη διασκέδαση.

Το μήνυμα του Νίκου Βέρτη

Οι πολίστριες του Ολυμπιακού μαζί με τον Αλεξάνταρ Τσίριτς και τους συνεργάτες του επέλεξαν το νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά ο Νίκος Βέρτης για να διασκεδάσουν την back to back κατάκτηση της LEN Euroleague. Εκεί το «έκαψαν». Με τον γνωστό καλλιτέχνη να τις συγχαίρει και να τους εύχεται κάτι για το μέλλον…

Με την κούπα παρέα διασκέδασαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Διασκέδασαν και χάρηκαν με την ψυχή του για το δεύτερο ευρωπαϊκό, στη σειρά, που σήκωσαν. Απολαμβάνοντας τις στιγμές, γιατί στην τελική αυτές είναι που μένουν. Όχι μόνο μέσα στην πισίνα όπου όλα φαίνονται, αλλά και έξω από αυτή. Πρωταθλήτριες Ευρώπης και στη διασκέδαση.

Στο φινάλε της βραδιάς, οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης έβγαλαν και την αναμνηστική φωτογραφία με τον Νίκο Βέρτη. Γιατί στην τελική αυτά είναι που μένουν. Και για τον τραγουδιστή, αλλά και για τις κοπέλες του Ολυμπιακού. Είναι δεδομένο, όμως, πώς και στο μέλλον θα υπάρξουν ανάλογα γλέντια. Διότι αυτή η ομάδα δεν έχει μόνο παρόν. Έχει και μέλλον το οποίο θα είναι 100% λαμπρό. Η κορυφή της Ευρώπης είναι ερυθρόλευκη και θα ξαναγίνει και τα επόμενα χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button