ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρωταθλητές Γιαννούτσος και Παπαδημητρίου

bf7f519c29cb4b6fce81f2a3585b4912vasiki

Οι δύο μικροί αθλητές του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρταθλητές Ελλάδας στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Με ασταμάτητο ρυθμό συνεχίζονται οι διακρίσεις για όλους τους αθλητές του Ολυμπιακού, κάθε ηλικία ςκαι σε όλα τα αθλήματα!

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά δύο μικρών παιδιών του Θρύλου, να διακριθούν στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Ο Γιαννούτσος και η Παπαδημητρίου αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πάτρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Εντυπωσιακή για μια ακόμα φορά ήταν η παρουσία των αθλητών της Ακαδημίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού που έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/Παγκορασίδων το οποίο διεξήχθη στην Πάτρα.

Ο Σωκράτης Βησσαρίων Γιαννούτσος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στους Παμπαίδες και η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες.

Επίσης ο Σωκράτης Γιαννούτσος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο διπλό παμπαίδων μαζί με τον Βαγγέλη Μαλλιαρό ενώ την 2η θέση κατέκτησαν και η Μάλαμα Παπαδημητρίου με την Χρυσή Φωτιάδου στο διπλό Παγκορασίδων.

Στο ομαδικό Παγκορασίδων η ομάδα του Ολυμπιακού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τις Μάλαμα Παπαδημητρίου, Χρυσή Φωτιάδη, Ελένη Κουκουτού και Χάλαρη Βασιλεία και στο ομαδικό Παμπαίδων το χάλκινο μετάλλιο με τους Σωκράτη Γιαννούτσο, Βαγγέλη Μαλλιαρό και Κωνσταντίνο Ζήση.

Με τον τρόπο αυτό έκλεισε ιδανικά μια απολύτως επιτυχημένη σεζόν για την ερυθρόλευκη Ακαδημία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button