ΒΟΛΕΪ

«Πρωτάθλημα, Κύπελλο, καλό και όμορφο βόλεϊ»

Ο Σπύρος Σαραντίτης έθεσε το πλαίσιο για τη νέα χρονιά και τους στόχους του Ολυμπιακού.

Μια νέα χρονιά ξεκινά με πολλές υποσχέσεις και προσδοκίες για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκεται, πλέον, ο Σπύρος Σαραντίτης. Ο νέος προπονητής των κοριτσιών του Θρύλου πριν την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν μίλησε για το πλάνο και τους στόχους της ομάδας.

Στις δηλώσεις που έκανε μέσω του olympiacossfp.gr, υπογράμμισε: «Ξεκινάει μια σεζόν με ιδιαιτερότητες, όπως ολοκληρώθηκε και το τέλος της προηγούμενης χρονιάς. Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά όσον αφορά το θέμα της πανδημίας, να μην έχουμε χειρότερες εξελίξεις και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε μια καλή χρονιά. Να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και τους ανθρώπους που ασχολούνται με το βόλεϊ και να έχουμε μια πραγματικά καλή σεζόν».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Οι στόχοι μου είναι πάντα οι στόχοι του Ολυμπιακού. Το πρωτάθλημα, το κύπελλο και η ομάδα να παίζει καλό και όμορφο βόλεϊ. Η παρουσία των δυο νεαρών από τις Ακαδημίες δεν είναι κάτι ευκαιριακό.  Είναι στη λογική της ομάδας και θέλουμε να προωθούνται κορίτσια που δείχνουν κάποια πράγματα γιατί δεν είναι δεδομένο ότι πρέπει κάποιοι αθλητές ή αθλήτριες να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα. Πρέπει να το αξίζουν για να ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Αυτό θέλει προσπάθεια θέλει επιμονή και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε σε αυτή τη λογική».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button