ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η πρόταση της ΚΟΕ στον Βλάχο για τα… μάτια του κόσμου

Τη στιγμή που η ομοσπονδία είναι σε… συζητήσεις με τον κορυφαίο Έλληνα τεχνικό, ο Τσους Μαρτίνς φέρεται να βρίσκεται στην Ελλάδα.

Το… πρόβλημα που έχουν ορισμένοι με τον Ολυμπιακό ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Στην ιστορία με τον Θοδωρή Βλάχο φάνηκε ξεκάθαρα ο τρόπος σκέψης ή πιο ορθά, τα «κολλήματα» της ομοσπονδίας με τον μεγαλύτερο σύλλογο της ώρας. Μια ομοσπονδία που ενώ ήξερε πώς ο 52χρονος προπονητής έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό -δεν θα τον άφηνε καθώς έχει κάνει ήδη το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά- θέλησε να τον φέρει σε δύσκολη θέση.

Παρότι υπήρξε τραγική αργοπορία στο κομμάτι των επαφών με τον Έλληνα προπονητή, του έθεσαν και το… δίλημμα. Εθνική ομάδα ή Ολυμπιακός. Αλλά πότε του έθεσαν το δίλημμα. Όχι όταν εξελέγη η νέα διοίκηση της ΚΟΕ, αλλά λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βλέπετε, μάλλον στην ομοσπονδία περίμεναν πώς η εθνική ομάδα δεν θα πήγαινε καλά στο Τόκιο. Οπότε, η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Βλάχο θα ήταν πιο εύκολη.

Μάλλον… ακούνε Ολυμπιακό και δεν «αισθάνονται» καλά ούτε ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, ούτε ο Γιώργος Αφρουδάκης. Τι να πει κανείς; Παιχνίδι πολιτικής από τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας που έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Την ημέρα που επέστρεψε η αποστολή από την Ιαπωνία, με το αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο στις αποσκευές της, οι πληροφορίες αναφέρουν πώς ο Τσους Μαρτίν είναι στην Ελλάδα για διακοπές. Τυχαίο; Μπα, δεν νομίζουμε!

Ο Γιαννόπουλος το έχει πάρει το… μήνυμα. Κατάλαβε πώς με τους χειρισμούς του στην υπόθεση του Θοδωρή Βλάχου θα «σκάσει» στα χέρια του μια… βόμβα. Και πρέπει να είναι έτοιμος για την επόμενη ημέρα. Κατάλαβε ότι το δίλημμα που έθεσε στον Βλάχο και η απάντηση του Θοδωρή θα του γυρίσει… μπούμερανγκ! Έχει διώξει, με τους χειρισμούς του, τον προπονητή που οδήγησε την εθνική πόλο Ανδρών στην καλύτερή της θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες, την οδήγησε για πρώτη φορά στα μετάλλια.

Το πρόβλημα του Κυριάκου Γιαννόπουλου και της νέας διοίκησης της ΚΟΕ είναι να μην υπάρχουν διπλοθεσίτες προπονητές στην ομοσπονδία. Αυτό είναι ξεκάθαρο! Οι Μάκης Βολτυράκης (εθνική Νέων Ανδρών και Υδραϊκός), Μάριος Κασδάγλης (βοηθός εθνικής Νέων Ανδρών και Γλυφάδα), Ηλίας Μαχαίρας (εθνική Εφήβων και ΝΟ Χανίων), Θόδωρος Ανδρεάκος (βοηθός εθνικής Εφήβων και Χαϊδάρι), Φώντας Λεμπέσης (εθνική Παίδων και Παναθηναϊκός), Φώντας Μαρκόπουλος (βοηθός εθνικής Παίδων και Καστέλλα) μάλλον έχουν διαφύγει από την προσοχή της ηγεσίας της ΚΟΕ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button