ΜΠΑΣΚΕΤ

Προσωρινή διοίκηση … Πρωτοδικείου για την ΕΟΚ

Το Πρωτοδικείο αποφάσισε ότι το προσωρινό σχήμα της διοίκησης της Ομοσπονδίας θα διοίκηση της ΕΟΚ θα περιλαμβάνει τους Γιώργο Βασιλακόπουλο, Παναγιώτη Φασούλα και Άγγελο Παπανικολάου.

Το κατρακύλισμα με την Αρχή που διαφεντεύει τις τύχες του δύσμοιρου ελληνικού μπάσκετ δεν έχει τελειωμό.
Για την ΕΟΚ ο λόγος και την επόμενη ημέρα που αναμένεται να είναι ζοφερή για το σύνολο του ελληνικού μπάσκετ.
Μετά το .. μπάχαλο άνευ προηγουμένου που προκάλεσε με τις μεθοδεύσεις του ο απερχόμενος Πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος, όπως φυσικά και οι συνεργάτες του, το Πρωτοδικείο πήρε τις αποφάσεις του για προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ.
Σε αυτή συμμετέχουν ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος και αρκετοί στενοί του συνεργάτες, οι υποψήφιοι Παναγιώτης Φασούλας και Άγγελος Παπανικολάου, αλλά όχι ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο Παναγιώτης Φασούλας φαίνεται πως στο νέο σχήμα θα έχουν την περισσότερη ισχύ. Από την πλευρά του πρώτου οι Γολέμης, Τσαγκρώνης, Αγγελόπουλος, Κολοσούσας, Παρίσης, πιθανώς και ο Παπανικολάου, ενώ από την πλευρά του δεύτερου οι Χριστοδούλου, Ιωάννου, Ρεντζιάς και Μαρκάκης. Σημειώνεται πως ο Νίκος Φιλίππου είχε προταθεί χθες ως προσωρινός πρόεδρος από τον Βαγγέλη Λιόλιο και ο Γιάννης Αλεξόπουλος από τον Άγγελο Παπανικολάου.

Αυτό που μένει είναι να διεξαχθεί συνεδρίαση στην ΕΟΚ, ώστε να συγκροτηθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα καθοδηγήσει την Ομοσπονδία μέχρι τις Εκλογές. Η νέα – και προσωρινή- διοίκηση θα ξεκινήσει το έργο της από την 1η Απριλίου.

Αναλυτικά τα μέλη της προσωρινής διοίκησης:

Γιώργος Βασιλακόπουλος
Βαγγέλης Γαλατσόπουλος
Αριστείδης Γολέμης
Παναγιώτης Τσαγκρώνης
Δημητρης Αγγελόπουλος
Σωτήρης Κολοσούσας
Κώστας Παρίσης
Παναγιώτης Φασούλας
Γιάννης, Αλεξόπουλος
Άγγελος Παπανικολάου
Νίκος Φιλίππου
Φάνης Χριστοδούλου
Μέμος Ιωάννου
Ευθύμης Ρεντζιάς
Σάββας Λόρτος
Νίκος Νικολόπουλος
Μπάμπης Μαρκάκης
Σπύρος Μπάκουλας
Σταύρος Δουβής
Χρήστος Μήλας
Κώστας Ασημακόπουλος

Aναπληρωματικά μέλη:

Μιχαήλ Βακαλόπουλος
Ιωάννης Καλαϊτζάκης
Δημήτριος Ρόζης

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button