ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προσφυγή Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Προσφυγή κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» κατά της απίστευτης παρατυπίας της ΕΠΟ για την πρόσληψη του Ιάκωβου Φιλιππούση στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα.

Αποφασισμένοι να βρουν το δίκιο τους και να δώσουν την δική τους ηχηρή απάντηση στο βρώμικο παρασκήνιο και πόλεμο που δέχονται από την ΕΠΟ είναι στον Ολυμπιακό
Συγκεκριμένα, η πειραϊκή ΠΑΕ κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικο δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της παράνομης απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, για την πρόσληψη του Ιάκωβου Φιλιππούση στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα.

Να τονίσουμε ότι η πρόταση για τον επόμενο εκτελεστικού γραμματέα μπορεί να γίνει μόνο από τον πρόεδρο. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε να απέχει από τη διαδικασία και έτσι ο αναπληρωτής πρόεδρος, Παναγιώτης Δημητρίου έκανε την πρόταση, με τους 11 Συμβούλους που στηρίζονται από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να ψηφίζουν και να διορίζουν στη θέση τον πρώην διευθυντή επικοινωνίας της Ομοσπονδίας.
Κι όλα τη στιγμή όπου στις εργασίες της συνεδρίασης της ΕΕ της ΕΠΟ που συζητήθηκε το θέμα του εκτελεστικού Γραμματέα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και μέλος της ΕΕ Τάκης Αγραφιώτης είχε κάνει λόγο για πραξικόπημα.

Επίσης, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού και πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης αλλά και ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, είχαν αποχωρήσει από τη διαδικασία . Αντίθετα λευκό είχαν ψηφίσει οι Μάκης Γκαγκάτσης ακι, Αλέξης Αλεξίου, εκπρόσωπο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα στην ΕΕ της ΕΠΟ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button