ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προσέφυγε ο Ολυμπιακός στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Στην απόφαση να προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφαση της Σούπερ Λίγκα, προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος το τριήμερο 12,13 και 14 Ιανουαρίου.

Ο Ολυμπιακός επικαλείται στην προσφυγή του την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας στις 14/12 για ορισμό των αγωνιστικών 16-20.

Οι ερυθρόλευκοι εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα δικαιωθούν στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, επισημαίνοντας πως «είναι μια απόφαση που έρχεται σε αντίθεση με τον κανονισμό  που η ίδια η λίγκα μετέτρεψε το καλοκαίρι. Μια απόφαση για την οποία υπήρχε ήδη γνωμοδότηση από τη νομική υπηρεσία της λίγκας ότι είναι παράνομη».

Επίσης θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός επικαλείται επίσης στην προσφυγή του έγγραφο της 21ης Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο υπήρχαν τέσσερις επιλογές για τον ορισμό της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

  1. Η διεξαγωγή της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής στις 6 και 7 Ιανουαρίου. Κάτι τέτοιο όμως, όπως τονίζεται δεν ήταν εφικτό καθώς «οι διαιτητές θα αποφασίσουν για τη συνέχιση η μη της αποχής τους στις 4 Ιανουαρίου. «Επομένως κάθε σκέψη για ορισμό της 15ης αγωνιστικής στις ημερομηνίες αυτές έπαψε να υφίσταται αφού δεν γνωρίζουμε την απόφαση των διαιτητών τουλάχιστον μέχρι τις 4/1».

 

  1. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 13-14/1 όπου είναι ορισμένη η 16η αγωνιστική, λύση που όπως σημειώνεται «προσκρούει στη διάταξη του άρθρου 22, παράγραφος 6 του ΚΑΠ».

 

  1. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 9 και 10/1 αλλά τότε έχουν οριστεί αγώνες Κυπέλλου.

 

  1. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 16 και 17/1 «με μερική τροποποίηση του προγράμματος των αγώνων της 16ης και 17ης αγωνιστικής τις οποίες θα σας γνωστοποιήσουμε με νεότερο έγγραφο μας αφού προηγουμένως γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τους τηλεοπτικούς παρόχους».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button