ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προσέχει για να… έχει!

Ο σοφός ελληνικός λαός λέει ότι “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”. Αυτό φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση του Ολυμπιακού, ο οποίος φροντίζει να εξασφαλίσει τις πολύτιμες υπηρεσίες των ποδοσφαιριστών του και για το μέλλον, επενδύοντας σε αυτούς.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου, οι πρωταθλητές Ελλάδος, έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για ανανεώσεις και αναπροσαρμογές συμβολαίων για κάποιους ποδοσφαιριστές και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι. Άλλωστε ήταν μέλημα του συλλόγου, μετά το πέρας των μεταγραφών να γίνει σοβαρή ενασχόληση με τα συμβόλαια τα οποία λήγουν.

Έτσι λοιπόν, με μεθοδικές και συντονισμένες κινήσεις, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει μιλήσει με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και του έχει καταθέσει μία πρόταση για ανανέωση συνεργασίας, κάτι που και ο ίδιος ο Ομάρ έχει αποκαλύψει και στα μέσα της χώρας του και το επιθυμεί και ο ίδιος.

Ο επόμενος ποδοσοφαιριστής που έχει σειρά είναι ο Αλέξις Ρομαό, για τον οποίο και η διοίκηση αλλά και ο Μπέσνικ Χάσι έχει σχηματίσει εξαιρετική γνώμη για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Και οι δύο πλευρές είναι σίγουρες πως ο 33χρονος χαφ, ενίοτε και κεντρικός αμυντικός, μπορεί να αποτελέσει μία άκρως αξιόπιστη λύση και για αυτό υπάρχει και η πρόθεση ανανέωσης συνεργασίας. Το ίδιο ισχύει και για την εφετινή αποκάλυψη των προκριματικών του Champions League, που δεν είναι άλλος από τον Μοχάμεντ Μπεν. Ο Κομοριανός επιθετικός “κέρδισε” τόσο τον Μπέσνικ Χάσι με τις δύο γκολάρες του στο Βελιγράδι αλλά και με τις εμφανίσεις του, όσο και την διοίκηση και τον κόσμο. Για αυτό το λόγο έχει μπει και αυτός στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στο Λιμάνι.

Κοινώς, ο Ολυμπιακός προσέχει για να έχει! Με τρόπο σωστό και μεθοδικό πάνω από όλα, ενισχύεται διατηρώντας παράλληλα και σημαντικότατους παίκτες στο ρόστερ του που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button