ΔΙΑΦΟΡΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προς αναβολή η ομαδική αθλητική δραστηριότητα εκτός από τις μεγάλες κατηγορίες

Οι εισηγήσεις της επιτροπής των λοιμοξιολώγων φέρνουν lockdown και στον αθλητισμό. Θα αγωνίζονται μόνον οι πρώτες κατηγορίες των πέντε μεγάλων αθλημάτων.

Σε νέα δεδομένα θα κινηθεί πλέον ο ελληνικός αθλητισμός μετά τα αυξημένα κρούσματα κορονωϊού που υπάρχουν στη χώρα της τελευταίες ημέρες.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή θα ανακοινώσει νέα μέτρα σε όλη την επικράτεια, τα οποία όπως όλα δείχνουν θα αφορούν και τον αθλητισμό. Με την επιτροπή των ειδικών να αλλάζει χρώματα στον επιδημιολογικό χάρτη σε αρκετές περιοχές θα υπάρξει και απαγόρευση κάθε αθλητικής δραστηριότητας.

Για να τα πάρουμε όμως και με τη σειρά. Σύμφωνα με τον χάρτη, όσες περιοχές είναι στο επίπεδο 4 «κόκκινο», αναστέλλεται κάθε ομαδική αθλητική δραστηριότητα και επιτρέπεται μόνο η ατομική. Κάτι που συνεπάγεται ότι με την είσοδο της Θεσσαλονίκης στο κόκκινο, οι ομάδες πόλης της βόρειας Ελλάδας, δεν θα μπορούν ούτε να κάνουν προπόνηση, αλλά και ούτε να ταξιδέψουν μιας και αναμένεται να υπάρξει και απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό.

Κάπως έτσι, φτάνουμε και στην εισήγηση της επιτροπής των ειδικών της Πέμπτης, οι οποίοι εισηγούνται την αναστολή μέχρι νεoτέρας σε κάθε ομαδική αθλητική δραστηριότητα. Ήδη η μία μετά την άλλη οι ομοσπονδίες ανακοινώνουν ότι αναβάλλονται αγώνες.

Προς το παρόν στο τραπέζι δεν έχει πέσει το σενάριο της αναστολής στα μεγάλα αθλήματα, δηλαδή, ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Ωστόσο επειδή όπως τονίζουν άπαντες, το μέτρο είναι δυναμικό, δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία έκπληξη. Δηλαδή να ανασταλούν κι αυτά τα αθλήματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button