ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Προπονητής του Ολυμπιακού ο Νέναντ Κλιάιτς

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κροάτη τεχνικό ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για λογαριασμό της ομάδας χάντμπολ

Αναλυτικά
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κροάτη τεχνικό Νέναντ Κλιάιτς. Ο κύριος Κλιάιτς αναλαμβάνει τη θέση του πρώτου προπονητή, στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο olympiacossfp.gr ο Νέναντ Κλιάιτς ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Ο στόχος μου είναι να εξελίξω το παιχνίδι της ομάδας σε σύντομο χρονικά διάστημα και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και υπερήφανος που θα βάλω όλη μου την ενέργεια και την εμπειρία για να ενισχύσω ακόμα περισσότερο την οικογένεια του Ολυμπιακού στο Χάντμπολ».

Το βιογραφικό του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού

Ο Νέναντ Κλιάτις γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1966. Ως αθλητής του χάντμπολ είχε πλούσια καριέρα, η οποία ξεκίνησε από το 1980, οπότε και έκανε το ντεμπούτο στην H.C. Medvescak Zagreb (Κροατία),ενώ αγωνίστηκε κατά σειρά στις H.C. Zagreb (Κροατία), TV Grosswallstadt (Γερμανία), H.C. Zagreb, H.C. Metkovic Jambo (Κροατία), H.C. Medvescak Zagreb, T.V. Kirchzell (Γερμανία)

Από το 1995 διετέλεσε προπονητής και παίκτης στην T.V. Crosswallstadt , το 2004-2005 εκτελούσε χρέη βοηθού προπονητή στην Εθνική ομάδα της Κροατίας και από το καλοκαίρι του 2006 βρέθηκε για πρώτη φορά σε πάγκο ομάδας ως πρώτος τεχνικός, στην H.C. Zagreb για να εργαστεί κατά σειρά στην Εθνική Σαουδικής Αραβίας (2012-2013), στην Al Rayyan (2013-2014) και να επιστρέψει από το Δεκέμβρη του 2015 στην Εθνική Σαουδικής Αραβίας όπου παρέμεινε μέχρι τον Απρίλιο του 2019. »

Σχετικά Άρθρα

Back to top button