ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προπαγάνδα και με τον κορωνοϊό! Πόσο πιο κάτω;

Ο Πασχαλάκης μπήκε σε καραντίνα γιατί έμενε στο ίδιο δωμάτιο με τον Λημνιό.

Πολλοί ρωτούν γιατί δεν απομονώθηκαν οι Φορτούνης, Μπουχαλάκης και Μασούρας.

Τα μηνύματα και τα ερωτήματα είναι πολλά αναφορικά με τους τρεις Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού. Πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν μπήκαν σε καραντίνα οι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας που ήταν στην αποστολή της εθνικής ομάδας. Η απάντηση έρχεται μέσω ερωτήματος. Και γιατί να μπουν;

Βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Όχι! Πριν αλλά και μετά το ματς στο Κόσοβο έκαναν τα σχετικά τεστ που ήταν αρνητικά. Σήμερα το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και όλοι όσοι έχουν σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, υποβλήθηκαν στα καθιερωμένα τεστ. Κάτι που θα επαναληφθεί και την Πέμπτη το πρωί.

Οι Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Γιώργος Μασούρας γύρισαν από την εθνική ομάδα με δύο αρνητικά τεστ σε 48 ώρες. Συνεπώς είναι μια χαρά. Οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγο να μπουν σε καραντίνα, όπως πολλοί περίμεναν.

Κι από την άλλη, ο Δημήτρης Γιαννούλης στον ΠΑΟΚ μπήκε σε καραντίνα; Ο Χρήστος Τζόλης; Ο Γιάννης Μιχαηλίδης; Κανείς τους. Μόνο ο Πασχαλάκης και ο λόγος ήταν απλός. Έμενε στο ίδιο δωμάτιο με τον Λημνιό, οπότε έχει μια λογική ότι μπήκε σε καραντίνα.

Διότι έχει ξεκινήσει πάλι μια… εκστρατεία για τη διαφορετική στάση Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Προσπαθούν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό που δεν ασχολείται μαζί του, γιατί δεν τους «βλέπει»! Το παλεύουν με κάθε τρόπο, αλλά μάταια.

Είναι γνωστό το πόσο διαφορετικό είναι να είσαι ΑΕΚ. Το ξέρει όλη η Ελλάδα. Πανηγύρισαν που πριν λίγες ημέρες σήκωσαν το πρωτάθλημα στα… χαρτιά στο χάντμπολ. Αλλά η ΑΕΚ δεν παίρνει τίτλους με αυτό τον τρόπο… Αυτή είναι η διαφορετικότητά τους!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button