ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρίντεζης: “Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε μία μεγάλη νίκη”

O Γιώργος Πρίντεζης ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στην ήττα από την Αλμπα. Με τον υπαρχηγό του Θρύλου να μιλάει στη Nova και να αναφέρεται  στην επόμενη ημέρα ,αλλά και να προσπαθεί να εξηγήσει για ποιό λόγο η ομάδα δεν έχει την ισορροπία των προηγούμενων χρόνων  στα αποτελέσματα.

«Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε μια μεγάλη νίκη. Χρειάζεται ταπεινότητα και πειθαρχία, να καταλάβει ο καθένας τι πρέπει να κάνει, για να κερδίζει η ομάδα. Δεν είναι θέμα ψηλώματος, δεν έχουμε και δικαίωμα να ψηλώσουμε, άλλωστε. Είναι θέμα εικόνων, πως μπορείς να είσαι χρήσιμος σε μια ομάδα και να έχεις μια σωστή χημεία. Παλιά μπορεί να μην παίζαμε καλά, αλλά κερδίζαμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα.

Για το μέλλον :Είναι λάθος να βλέπουμε μακριά. Ποτέ δεν βλέπαμε και δεν μπορούμε να το κάνουμε τώρα ειδικά. Δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν υπάρχουν ελπίδες για playoffs. Υπάρχουν κατά την γνώμη μου και πρέπει να παλέψουμε.

Για τη χρονιά και το πως κυλάει:Είναι μια χρονιά με αλλαγές, χωρίς να είναι δικαιολογία αυτό, αλλά δεν είναι εύκολο αυτό για τον παίκτη, να αλλάζει φιλοσοφίες και συστήματα, αλλά έτσι είναι η δουλειά μας. Πρέπει αν κάνει ο καθένας ό,τι καλύτερο μπορεί, για να βοηθήσει την ομάδα».

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close