ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Prince of Persia is here! (vid)

Μόνο ως εκπληκτική μπορεί να χαρακτηριστεί η μετακίνηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό. O Ιρανός επιθετικός έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις στους πρωταθλητές Ελλάδος και έχει αποδείξει ήδη τι μπορεί να καταφέρει.

Κάποιοι υποστήριξαν ότι έκανε λάθος που ήρθε στον Ολυμπιακό, επειδή δεν πρόκειται να παίρνει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και τα σχετικά. Αν το δούμε, λοιπόν, βάση στατιστικών, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις δυνατότητες του παίκτη και το γεγονός ότι σίγουρα θα πάρει ευκαιρίες, αυτό το… λάθος μπορεί να βγάλει ίσαμε δέκα γκολ μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Και επειδή μας αρέσει να ομιλούμε με ντοκουμέντα, το προχωράμε.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν μία από τις κορυφαίες μορφές του Πανιωνίου την σεζόν που πέρασε και αυτή που ξεκίνησε μέχρι τώρα; Βεβαίως.

Σε 14 αγώνες πρωταθλήματος και ενός κυπέλλου πέτυχε 5 γκολ φέτος, ενώ την περσινή σεζόν σε 36 συνολικά αγώνες πέτυχε 10 γκολ. Μην ξεχνάμε κιόλας ότι πέρσι αγωνιζόταν πολλές φορές πίσω από τον επιθετικό “σερβίροντας” γκολ αβέρτα!

Φανταστείτε λοιπόν τι μπορεί να κάνει στον Πειραιά, όταν θα αρχίσουν ο Φορτούνης, ο Σεμπά, ο Ελιουνούσι, ο Μιλιβόγεβιτς, ο Καμπιάσο να του “σερβίρουν” μπαλιές είτε κανονικά είτε από στημένες φάσεις.

Ο Ανσαριφάρντ είναι ένας εκρηκτικός παίκτης, πολύ ωραίος στο γκολ, το “μυρίζεται” κιόλας που βρίσκεται, ταχύτατος, με λίγα λόγια ένα “εργαλείο” που χρειάζεται κάθε ομάδα. Αυτό το εργαλείο βρίσκεται τώρα στα σίγουρα χέρια των πρωταθλητών. Στα χέρια που ο ίδιος ο Καρίμ επέλεξε να παραδώσει το ταλέντο του και που σίγουρα θα πάρει τις ευκαιρίες που αξίζει.

Καλωσόρισες, λοιπόν, Καρίμ και πολλά και καλά γκολ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button