ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρέσινγκ «α-λα Βαλβέρδε» η φιλοσοφία του Σάντσεθ!

1482093

Ασφυκτική πίεση ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του ο νέος κόουτς του Θρύλου θυμίζοντας έντονα τη φιλοσοφία του Βάσκου τεχνικού της Αθλέτικ Μπιλμπάο κι επί μία τριετία των πρωταθλητών Ελλάδας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τις προθέσεις του αναφορικά με τη στόφα της ομάδας που επιδιώξει να δημιουργήσιε τηνέα σεζοξν, παρουσίασε ο Βίκτορ Σάντσεθ στις πρώτες του προπονήσεις με την ερυθρόλευκη φόρμα.

Ο νέος κόουτς της ομάδας του Ολυμπιακού έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις και τη φιλοσοφία του.

Η πρωίνή προπόνηση της Παρασκευής περιελάμβανε εξοντωτικό πρόγραμμα δύο ωρών βγάζοντας το … λάδι ι στους παίκτες του. Έδωσε μεγάλη σημασία και βάρος στη φυσική κατάσταση και την τακτική.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι τη δεοδμένη στιγμή μπαίνουν οι υγιείς και στέρεες βάσεις για τη νέα απαιτητική σεζόν και η όσο το δυνατόν αρτιότερη δουλειά σ εόλα τα επίπεδα αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη για τοον δρόμο των επιτυχιών.

Ποι προπονήσεις γενικότερα, περιλαμβάνουν πολή ένταση και έντους ρυθμούς στέλνοντα ςαπό το ξεκίνημα ο Ισπανός το …μήνυμά του προς τους ποδοσφαιριστές του!

Σε ό,τι αφορά το θέμα της τακτικής από τις πρώτες προπονήσεις έχει κάνει την εμφάνισή της το έντονο πρέσινγκ στο μεγαλύτερο χώρο του γηπέδου, θυμίζοντας έντονα την αγαπημένη τακτική του Ερνέστο Βαλβέρδε

Σχετικά Άρθρα

Back to top button