ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Που είναι η ευαισθησία σας κύριοι “πρεσβευτές” της προσφυγιάς

Έχουν περάσει 48 ώρες περίπου από τον απρεπή χαιρετισμό της εθνικής ομάδας χάντμπολ της Τουρκίας στην οποία συμμετείχαν και δύο αθλητές που παίζουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ο ένας με τα χρώματα του Ολυμπιακού και ο δεύτερος με τα χρώματα της Αεκ.

Η κατάσταση στην Μέση Ανατολή αυτή την στιγμή είναι δραματική με εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδες ανθρώπους χωρίς ασφαλή εστία. Από την άλλη έχουμε έναν παρανοϊκό Πρόεδρο που θέλει μέσω των εθνικών του ομάδων να δείξει ότι όλος ο κόσμος είναι στο πλευρό του, βάζοντας πρώτα την ποδοσφαιρική και έπειτα την ομάδα του χάντμπολ να χαιρετάει στρατιωτικά.

Αυτό όπως ήταν αναμενόμενο έκανε έξαλλη τη διοίκηση του Ολυμπιακού που κινήθηκε αστραπιαία και σε λιγότερο από 24 ώρες κάλεσε τον παίχτη σε απολογία παρά την ειλημμένη απόφαση για απομάκρυνση του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίχτης είχε προειδοποιηθεί καθώς στην ομάδα του Πειραιά είναι λογικό, πέρα από την αιματοχυσία, να είναι και ευαισθητοποιημένοι με το θέμα των προσφύγων μια και η πόλη που κατάγεται ο Θρύλος είναι ο Πειραιάς, μια περιοχή που δέχτηκε κάποτε καραβάνια προσφύγων.

Στην αντίθετη πλευρά η κιτρινόμαυρη ομάδα σιωπά και σύμφωνα με πληροφορίες ούτε σε απολογία δεν έχει καλέσει τον παίχτη της. Εδώ είναι που μας γεννιούνται τα ερωτήματα για το πώς είναι δυνατόν μια ομάδα που λέει ότι πρεσβεύει την προσφυγιά, μια ομάδα που έχει καταγωγή από καταπατημένα χώματα να μην κινείται αστραπιαία σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. Καλά τα συνθήματα και τα μεγάλα λόγια αλλά δυστυχώς, κάποιοι μπροστά στα συμφέροντα τους ξεχνούν και χρώματα και χαμένες πατρίδες.

Για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός και η διοίκηση του έδειξαν ότι τα λόγια λίγα αλλά οι πράξεις πολλές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button