ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

“Που είναι οι πολέμιοι της διαφθοράς;”

Την απορία του, εύλογη γαρ, για το λόγο για τον οποίο η ιστοσελίδα Sdna δεν έχει ασχοληθεί με τις αποκαλύψεις της “Δίκης στο Σκάι”,αναφορικά με την εγκληματική οργάνωση της Θεσσαλονίκης που έχει εξαρθρωθεί,εξέφρασε ο Δ/ντης Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με  τις αποκαλύψεις της εκπομπής ,ο Αρμένιος κατηγορούμενος για τους εμπρησμούς των αυτοκινήτων του Λουτσέσκου και του Ευαγγελόπουλου έμεινε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα, το οποίο ήταν πληρωμένο από την Dimera του Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα, στη δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση της Θεσσαλονίκης έχουν βρεθεί τα τιμολόγια της Dimera.

Όπως αποκαλύφθηκε υπάρχει και ένορκη κατάθεση ενός υπαλλήλου ταξιδιωτικού πρακτορείου ο οποίος φαίνεται να τόνισε:

«Μου ζητήθηκε από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου να πραγματοποιήσω κράτηση στο όνομα (αναφέρει το άτομο αρμενικής καταγωγής) και σε ένα άλλο άτομο για δύο διανυκτερεύσεις στις 13/10/2015 και στις 14/10/2015. Δηλαδή οι διαμένοντες στο δωμάτιο θα αναχωρούσαν στις 15/10/2015 όπως και έγινε. Το ξενοδοχείο στο οποίο κανόνισα να διαμένουν οι πελάτες ήταν το “Αthens Habitat”, γιατί τους εξυπηρετούσε η περιοχή που βρίσκεται. Τα τιμολόγια για τις ανωτέρω διανυκτερεύσεις των πελατών μας αρχικά κόπηκαν για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο ακυρώθηκαν χωρίς να θυμάμαι για ποιο λόγο και κόπηκαν νέα τιμολόγια για τις συγκεκριμένες διανυκτερεύσεις στην εταιρία “DIMERA” , απ’ όπου και πληρώθηκαν».

Eύλογα λοιπόν, ο Κώστας Καραπαπάς,μέσω Facebook εξέφρασε  την απορία του.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button